Ha lenne 1olyan hely ahol a napi feszkót levezethetned, hogy vezetndéd ezt le?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 19:41
A kérdező szavazást indított:
Ordítanal káromkodás nélkül
Káromkodnal, kiabálnal
Szétvernél valamit
Egyik sem, inkább spirt, edzés
24 szavazat
1/18 A kérdező kommentje:
Nemeteket írjátok,kiváncsi vagyok a válaszok eloszlására
2023. okt. 26. 19:42
2/18 anonim válasza:
Edzőterem, futás, ilyesmi a leghatékonyabb erre.
3/18 anonim válasza:
Pihenéssel szoktam levezetni, vagy maximum kirinyálom magamat valakinek. Agresszió ritkán van bennem.
5/18 anonim válasza:
Spinninggel vagy aerobiccal szoktam levezetni.
6/18 anonim válasza:
Sétálok egy nagyon nagyot. Bár kicsit messze van egy tó, megéri elmennem oda, megnyugtat. Oda vissza út jól kifáraszt.
Vagy konditerem, gyors séta, bicikli, stb.
(Nő)
7/18 anonim válasza:
Valamilyen testmozgás, úszás, télen korcsolyázás, síelés. Vagy akár csak egy könnyed séta a szabad levegőn, a természetben.
9/18 anonim válasza:
Szerencsére jobbára stresszmentem életem van, de én kifejezetten szeretek úszni, és amikor mégis magam alatt vagyok bármi miatt, még inkább segíteni tud. Egyszerre szívja el a feles energiát és nyugtat meg.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!