Van olyan hely, város, település, ahová ha elmentél, ott rendszerint valami baj ért?
Baj nem ért, sőt abszolút jól és biztonságban éreztem magam, de Cipruson 5x voltam, először komoly bozóttűz ütött ki a hotel mellett, egyszer kisebb merényletet követtek el valaki ellen (nem sérült meg az illető tudtommal), még a robbanást is hallottuk, pár évre rá nem messze a szállodától agyonlőttek valami helyi nagykutyát, legutolsó alkalommal meg valami agyhalottak tüzijátékoztak és szintén felgyulladt a száraz bozót, szerencsére nem lett baj. Az erdőtüzek sajnos gyakoriak, de a gyilkosság meg ilyesmi ritka a szigeten.
Most ez így leírva kicsit parán hangzik mondjuk 😂 De soha semmi bajunk nem lett, nagyobb biztonságban éreztem magam, mint itthon sok helyen, pl Blaha vagy Boráros aluljáró estefelé…
A Nyugatit es Vlahat is kipakoltak a csovesektol es prostiktol a sok lakossagi bejelentesre. (Antszhez,rendorsegre,orszagimazs kozpontba lett bejelentve irasban a sok mocskos a jarvanyveszellyel es elszaporodo csotany patkanyok kockazataval. )
Be is kettek kamerazva. A nyugatinal gyakori a rendor jarorok szemelyes jelenlete is,igazoltatasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!