A népliget még mindig ilyen hely?
Figyelt kérdés
Sétáltam a népligetben, erre egy meleg be akart próbálkozni, de egyéb különös embereket is lehetett ott látni fényes nappal! Azt hittem, hogy már jobban ellenőrzik azt a helyet, eléggé kiábrándító, hogy még mindig ez van ott! Miért nem tesznek valamit az illetékesek?2023. máj. 7. 20:58
1/11 anonim válasza:
Mert te sem az illetékeseknek szólsz, hanem ide kiírod.
2/11 Noren1989 válasza:
Nappal megdugnak, este megvernek.
Nem így megy ez veled, Zoli-cum?
3/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy a kétezres években volt ez főleg ott divat, erre meg kellett tapasztalnom, hogy még mindig ez van, pedig elvileg minden be van már kamerázva.
2023. máj. 7. 21:13
4/11 anonim válasza:
Odament hozzád egy meleg és lecummantott?
5/11 anonim válasza:
Mert ezeket nem jelentik az emberek, hanem az interneten nyafognak róla, attól meg semmi nem fog változni.
6/11 anonim válasza:
Ez jó.
Nem jelentik az emberek.
Mit jelentsen rajta?
Köztudottan a Népliget egy homártanya.
Ezzel nem dicsekszik karigeri se.
7/11 anonim válasza:
#6 Valahol csodálni való, hogy a Fideszes fajtád minden kérdésre reagálva képes karigerizni vagy Gyurcsányozni... :D
8/11 anonim válasza:
Tegnap futottam eléggé körbe-karikába nőként.
A melegeket nem tudom, néhány lecsúszottabb ember volt, de a többség sétáló idős pár, szintén futó, kutyasétáltató.
Legalább egy hely, ahol nincsen tömegnyomor.
9/11 anonim válasza:
Tervben volt, hogy ott is rendet vágnak.
10/11 anonim válasza:
Mi a retkes f....ért lettem itt lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!