Csak én látom ezt, hogy a mai nők nem akarnak nagyon házimunkát végezni?
A többség nem főz, a férfitól várja el a takarítást. Sőt van ahol a férfi marad otthon gyesen a gyerekkel.
Én értem hogy a nők is dolgoznak, meg fontos a karrierépítés. De szerintetek nem olyan mintha lassan felcserélődnének a szerepek?
Én emlékszem mikor én gyerek voltam, ezek nagyon nem így működtek.
Csak én látom hogy a mai férfiak nem szeretik tolni a pénzt a nő alá?
A férfi egyetlen haszna és szerepe az életben pénzkeresés, és a nő eltartása, a mai férfiak viszont csak maguknak dolgoznak, még egy kávéra is sajnálják meghivni a nőt... Manapság még a nőknek is kell dolgozni, sőt, számlákat fizetni, mert az önző, kapzsi férfiak egyre inkább elhagyják a természetes szerepüket. Egy IGAZI férfinak nincs is saját pénze, hanem a családjáért, asszonyáért dolgozik. Ezt tudta a vikingektől kezdve a muszlimokig minden kultúra, de manapság már elférfiatlanodtatok.
....
Sok értelme, van, mi?
Irodai munkát végzek, párom pincér. Én 8 órát dolgozom, ő 12-14et. Én 7 napból 5öt dolgozok, péntek délután és szombati nap egyetem. 1 nap szabadnap. Ő 7 napból 4-et.
Nem pakolok utána. Akármilyen lustának is nevez.
Még őneki van ideje a haverokkal inni és a 7napból három napon ittas mire én már fél5re hazajövök akkor lenne ideje a sz@ros gatyát elvinni a szennyesig vagy a tányért "elcipelni" a mosogatóig amiből evett.
Szerinte trehány és igénytelen vagyok. Lusta.
Kinek a szemszögét nézzük most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!