Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az,hogy ha egyedülál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az,hogy ha egyedülálló vagyok vagy ha párom nincs itt,akkor aktívabb vagyok? Mind házimunka, mind más tevékenység terén.

Figyelt kérdés
Egyedül sokkal többre vagyok képes, mint amikor a párom itthon van. Elutazott pár napra és nem csak vele vettem ezt észre, előtte is. Egyedülállóként is ez volt és az előző párkapcsolatomban is. Egymagam hamar kitakarítok, elmegyek ide - oda ,ahovà kell, valamit venni vagy intezni, edzeni kutyaval nagy köröket sétálni. Pedig más nem csinálta meg helyettem. Egyik exem tudott főzni, de attól függetlenül akkor is több aktivitás van bennem egymagam. Miért?
2023. febr. 13. 22:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Mert rá vagy szorulva.
2023. febr. 13. 22:36
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha itt van valaki, akkor is. Senki nem takarít helyettem fürdőt vagy megy el a gyógyszertárba vagy főz helyettem. Aktuális párom főzni se tud. Most,hogy egyedül voltam, edzettem amikor kellett és így jutott idő főzni 3 napra valami bonyolultabbat. Kutyával is mentem pedig rengeteget. Venni kellett ezt-azt és az is hamar megvolt, gyorsan lerendeztem.
2023. febr. 13. 22:45
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Mert elveszi az energiádat. Olyan kell, aki feltölt.
2023. febr. 13. 22:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert több időd van. Amikor van párod, akkor vele nyilván kell foglalkozni és az több időt felemészt. Ezért amikor a parod nincs ott, a vele töltött idő felszabadul.
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A többi ember hátráltat vagy energiavámpírok és leszívjákaz energiádat.
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt tapasztaltam, gyorsabban haladok és több mindent végzek el, magamra is több időm jut. Egyszerű a magyarázat, ha párom velem van több időt fordítok arra, hogy vele foglalkozzak, mint bármi másra. Hagyunk időt a beszélgetésre, közös időtöltésre, korábban fekszem le, akkor is, ha még nem vagyok fáradt, és sokmindent csinálok csak azért, mert tudom, hogy ő szereti, de amúgy nem szánnék ilyenekre időt. Ez alap esetben szerintem nem baj, jó dolog az, hogy tudunk elég időt együttölteni. Nálam az csúszott el egy kicsit, hogy egészségtelen mértékben elhanyagoltam a saját dolgaimat, hogy több időm legyen vele lenni és plusz vicc a sztoriban, hogy még csak észre sem vette, mennyi időt töltök naponta azzal, hogy vele foglalkozom. Ki lettem kiáltva elhanyagolónak, aki nem fejezi ki kellő mértékben a szeretetét. Hát most van időm mindenre és nem kapkodok semmivel.
2023. febr. 13. 22:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én a helyedben nagyon alaposan és kíméletlen őszinteséggel megvizsgálnám, hogy összességében valóban jól érzem-e magamat a párommal.
2023. febr. 13. 23:05
 8/19 A kérdező kommentje:

Én egyedül időben fekszem le. Vele is nagyjából, de beszélgetni kell és kialvatlan leszek, rosszul vagyok egész nap, amíg ő kényelmesen ki tudja aludni magát. Ez mindre vonatkozik.

Rám is mondták, hogy soha nincs időm semmire. De van, csak ha már ő egy naplopó vagy a munkának él és nincs hobbija, nekem ne kelljen már mindenről lemondani. Főleg hogy én az aktív pihenést részesítem előnyben.

2023. febr. 13. 23:13
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem érzem jól magam vele. Hozzám képest lomha. Munka és alvás. Ennyi. De akit ennyire a munka leterhel, keressen mást vagy ne legyen párkapcsolata.
2023. febr. 13. 23:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek vagy vele?
2023. febr. 13. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!