Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az,hogy ha egyedülálló vagyok vagy ha párom nincs itt,akkor aktívabb vagyok? Mind házimunka, mind más tevékenység terén.
Figyelt kérdés
Egyedül sokkal többre vagyok képes, mint amikor a párom itthon van. Elutazott pár napra és nem csak vele vettem ezt észre, előtte is. Egyedülállóként is ez volt és az előző párkapcsolatomban is. Egymagam hamar kitakarítok, elmegyek ide - oda ,ahovà kell, valamit venni vagy intezni, edzeni kutyaval nagy köröket sétálni. Pedig más nem csinálta meg helyettem. Egyik exem tudott főzni, de attól függetlenül akkor is több aktivitás van bennem egymagam. Miért?2023. febr. 13. 22:28
11/19 A kérdező kommentje:
Mert még nem költözött el.
Amúgy ez tényleg nem normális, hogy egyedül több dolgot csinálok, mint amikor párom van?
2023. febr. 13. 23:44
13/19 A kérdező kommentje:
Még nem, de valami nem tetszett neki, úgyhogy érik.
2023. febr. 13. 23:49
14/19 anonim válasza:
De normális, mert több időd van. Azért ez nem olyan bonyolult. Ha szar kapcsolat és energiavámpír a párod, akkor azért van kevesebb időd és energiád. Ha viszont szuperjó kapcsolat, azt valószínűleg minőségi együtt töltött idővel éritek el, ami szintén azt okozza, hogy kevesebb időd van a saját dolgodra. Egy kapcsolat időigényes és kész, mindegy, hogy jó vagy rossz. Az számít, hogy te mire szánod az idődet? Egy szar kapcsolat életbentartására? Egy tökéletes kapcsolat ápolására? Vagy magadra?
16/19 anonim válasza:
8,9 - "Én egyedül időben fekszem le... beszélgetni kell és kialvatlan leszek, rosszul vagyok egész nap ... ő egy naplopó vagy a munkának él és nincs hobbija, nekem ne kelljen már mindenről lemondani. Főleg hogy én az aktív pihenést részesítem előnyben.
Nem érzem jól magam vele. Hozzám képest lomha. Munka és alvás. Ennyi. De akit ennyire a munka leterhel, keressen mást vagy ne legyen párkapcsolata."
Tökéletesen leírtad, hogy miért nem jó neked.
Miért várod meg, hogy ő szakítson? Addig is csak még több időt és energiát veszítesz.
17/19 anonim válasza:
Csak nekem az az érzésem, hogy változik ez a történet?
18/19 anonim válasza:
Csak megerősítést akar hallani, hogy ő szuper, mindent megtett a kapcsolatért, de hát sajnos a párja energiavámpír.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem várja el,hogy főzzek, de nem tud főzni és azt eszik, ami van. Amúgy én is sokszor csak gyorsan elkészíthető ételeket csináltam, amit kisütök és kész. Másra időm em volt. Most meg főzök normálisan 3 napra. Ő meg se enné ennyi ideig a kaját. Volt, hogy rám maradt és ki kellett dobni a 4. napon, mert nem ízlett. Előző párom simán megette többször a kaját. Nem finnyázott.
2023. febr. 16. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!