Csak én látom ezt, hogy a mai nők nem akarnak nagyon házimunkát végezni?
A többség nem főz, a férfitól várja el a takarítást. Sőt van ahol a férfi marad otthon gyesen a gyerekkel.
Én értem hogy a nők is dolgoznak, meg fontos a karrierépítés. De szerintetek nem olyan mintha lassan felcserélődnének a szerepek?
Én emlékszem mikor én gyerek voltam, ezek nagyon nem így működtek.
Mert anno sokan htb-k voltak,akkor persze hogy volt idejük rà.
Én 12 óràban dolgozom , fizikai munkát 55kgs nőkènt, emelett már a házimunka nem fèr bele. Mondjuk nem is elsődleges prioritàs nàlam az állandó főtt ètel.
Az én párom ha csak döglene egyszer is esküszöm azt hinném hogy beteg. XD
Mindig csinál valamit, segít, fele-fele részben próbáljuk végezni a házi vagy kinti munkákat. Tud főzni, sőt jobban mint én, de mosogatni nem szokott, egyedül akkor ha én vagyok beteg. Vasalni is én szoktam, de berakja a mosógépbe a szennyest, kitereget simán. Úgy volt nevelve, szoktatva. Nem kényeztették el, nem kivételeztek, hogy ő fiú neki nem muszáj hiszen hasznos dolog magad ellátni. Aki nem tanulta meg annak ki lett ny@lv@ a hátsója, vagy hiába mondták nem érdekelte nemeket nem nézve. Viszont ha valakivel együtt él illene már megtanulni előbb utóbb. Se a nőnek se a férfinak nem kéne hogy elvárja, hogy a másik megszakad míg ő csak van.
Ez így van, ráadásul vidéken élni tripla sz.pás lett egy férfinak.
Nem elég a ház körüli műszaki melók, közlekedés leszervezése, stb...még kapnék egy ilyen feminista nőt, el is zavarnám egyből, ha nekiállna itt szerepeket osztogatni...
Vagy mehet fel cserepeket pakolni a padlásra.
Sokan elfelejtik, hogy nem csak lakótelep van.
Ok, hívj szakembert.....ha tudsz, és legyen olcsó is.
Nem fog menni.
"Nekik nem "gáz, hogy esetleg nekik is kell ilyen feladatokat csinálniuk? Vagy hogy nincs mondjuk főtt kaja otthon?"
. Nem, egy igazi férfinak nem gond, hogy kivegye a részét, vagy ha éhes, megkenjen egy vajas kenyeret.
Vagy most Te nagyra nőt fiúcskákra gondolsz, akiknek pótanyucira van szükségük?
Férfiként szégyellném magam, ha azon hisztériáznék, hogy nekem is kell házimunkát végeznem. Komolyan, ti nem érzitek magatokat életképtelennek?
#15-ös, rendben, de mikor pakoltál cserepeket utoljára? Nálad ez gyakori jelenség, hogy ezzel példálozol, elvégre a takarítás, sütés-főzés naponta szükséges.
#18: vidéken naponta kell cserepet pakolni a padlásra, nem tudtad?
"Amit raktak délig, leomlott estére,
Amit estig raktak, leomlott reggelre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!