Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én látom ezt, hogy a mai...

Csak én látom ezt, hogy a mai nők nem akarnak nagyon házimunkát végezni?

Figyelt kérdés

A többség nem főz, a férfitól várja el a takarítást. Sőt van ahol a férfi marad otthon gyesen a gyerekkel.

Én értem hogy a nők is dolgoznak, meg fontos a karrierépítés. De szerintetek nem olyan mintha lassan felcserélődnének a szerepek?

Én emlékszem mikor én gyerek voltam, ezek nagyon nem így működtek.

2023. okt. 26. 08:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

Mert anno sokan htb-k voltak,akkor persze hogy volt idejük rà.

Én 12 óràban dolgozom , fizikai munkát 55kgs nőkènt, emelett már a házimunka nem fèr bele. Mondjuk nem is elsődleges prioritàs nàlam az állandó főtt ètel.

2023. okt. 26. 09:09
 12/32 anonim válasza:
88%

Az én párom ha csak döglene egyszer is esküszöm azt hinném hogy beteg. XD

Mindig csinál valamit, segít, fele-fele részben próbáljuk végezni a házi vagy kinti munkákat. Tud főzni, sőt jobban mint én, de mosogatni nem szokott, egyedül akkor ha én vagyok beteg. Vasalni is én szoktam, de berakja a mosógépbe a szennyest, kitereget simán. Úgy volt nevelve, szoktatva. Nem kényeztették el, nem kivételeztek, hogy ő fiú neki nem muszáj hiszen hasznos dolog magad ellátni. Aki nem tanulta meg annak ki lett ny@lv@ a hátsója, vagy hiába mondták nem érdekelte nemeket nem nézve. Viszont ha valakivel együtt él illene már megtanulni előbb utóbb. Se a nőnek se a férfinak nem kéne hogy elvárja, hogy a másik megszakad míg ő csak van.

2023. okt. 26. 09:14
 13/32 anonim ***** válasza:
62%
10# akiket meg én ismerek millió felett kereső pasikat, az mind takarít itthon, 3 közülük meg otthonmaradt pelenkázni a gyerekét, igaz mellette melóztak is otthonról, pl könyvelés, fejlesztés. Talán nem koszos prolikkal kellene ismerkedned.
2023. okt. 26. 09:20
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Ki is dobnám a páromat, ha ő nem lenne hajlandó takarítani és sütni-főzni (bár neki mindig alapvető volt, hogy ezeket a feladatokat ő is elvégzi, elvégre nem egy gyerek).
2023. okt. 26. 09:32
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Ez így van, ráadásul vidéken élni tripla sz.pás lett egy férfinak.

Nem elég a ház körüli műszaki melók, közlekedés leszervezése, stb...még kapnék egy ilyen feminista nőt, el is zavarnám egyből, ha nekiállna itt szerepeket osztogatni...

Vagy mehet fel cserepeket pakolni a padlásra.

Sokan elfelejtik, hogy nem csak lakótelep van.

Ok, hívj szakembert.....ha tudsz, és legyen olcsó is.

Nem fog menni.

2023. okt. 26. 09:43
 16/32 anonim ***** válasza:
97%
Igen, csak Te.
2023. okt. 26. 09:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nekik nem "gáz, hogy esetleg nekik is kell ilyen feladatokat csinálniuk? Vagy hogy nincs mondjuk főtt kaja otthon?"

. Nem, egy igazi férfinak nem gond, hogy kivegye a részét, vagy ha éhes, megkenjen egy vajas kenyeret.

Vagy most Te nagyra nőt fiúcskákra gondolsz, akiknek pótanyucira van szükségük?

2023. okt. 26. 09:46
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként szégyellném magam, ha azon hisztériáznék, hogy nekem is kell házimunkát végeznem. Komolyan, ti nem érzitek magatokat életképtelennek?

#15-ös, rendben, de mikor pakoltál cserepeket utoljára? Nálad ez gyakori jelenség, hogy ezzel példálozol, elvégre a takarítás, sütés-főzés naponta szükséges.

2023. okt. 26. 09:46
 19/32 anonim ***** válasza:
88%

#18: vidéken naponta kell cserepet pakolni a padlásra, nem tudtad?

"Amit raktak délig, leomlott estére,

Amit estig raktak, leomlott reggelre."

2023. okt. 26. 09:50
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
Talán akkor a nőknek kéne csinálni, hiszen a férfiak láthatóan pocsék munkát végeztek. XD
2023. okt. 26. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!