Vidéken mindenhol ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja költöztünk egy kis faluba (Pest megye) ez volt az álmunk. Nagyon szeretünk itt élni, szeretjük a házat, csendes környék, a szomszédaink is normálisak, de észrevettem, hogy egy-két embert leszámítva nagyon furcsán viselkednek. Olyan, mintha nem fogadnának el minket. Erre semmi konkrét példát nem tudok mondani, egyszerűen tartózkodónak érzem őket, pedig mi sem vagyunk szomszédolós típusok, viszont mikor ideköltöztünk, az összes szomszédhoz becsöngettünk és bemutatkoztunk illedelmesen. Az már az első perctől feltűnt, hogy akár a szomszédokkal beszéltünk, akár valamelyik boltban megkérdezték, honnan jöttünk és elmondtuk, hogy Budapestről, akkor vagy valami fura fintort vágtak vagy csak furán néztek ránk. Olyan volt a tekintetük, mintha lenéznének minket. Egyik sem volt konkrétan kiütköző, de mégis ezt éreztem. Én volnék ennyire érzékeny vagy más is érzett már ilyet?2023. okt. 25. 14:46
21/22 A kérdező kommentje:
Nekünk talán annyiban szerencsénk van, hogy a közvetlen szomszédaink örülnek nekünk, mert előttünk egy nagyon problémás házaspár lakott itt, mindenkit feljelentettek mindenért. Többször mondták már, hogy nagyon örülnek, hogy ilyen normális emberek költöztek a helyükre, mint mi 😁
Igazából nem csinálok nagy ügyet ebből, mert a távolabbi szomszédokkal alig-alig találkozunk és vásárolni is inkább nagyobb boltokba járunk, nem a helyi kisboltokba, de kíváncsi voltam, hogy máshol is így működik-e a városi/vidéki felfogás.
2023. okt. 25. 17:40
22/22 anonim válasza:
Nem kell mucsaiak közé költözni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!