Mit jelent, ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy "bevonódtam érzelmileg", akivel a szakmájából adódóan találkozik pénzért cserébe?
Tehát magyarán qrvához jár a pasi.
Mit jelent? Szeretne ingyen dugni.
Mi van?!Egy nő meg egy férfi találkozna a pasi szakmájából adódóan pénzért.Tehát nem legjobb barik vagy rokonok vagy ilyesmi.És a pasi ezt mondta a nőnek.Ez mit jelent?
Miért kell ennyiből arra következtetni, hogy prostizik a pasi és hogy a nő prosti?!Gyerekek...
Az előző kommentet azért írtam, ha netán más is félreértené, pedig szerintem a kérdés elég konkrét és semmi prosti téma nincs benne.
Szerintem elég egyértelmű is , hogy a kérdésben a férfiről van szó, aki a nőhöz jár a szakmájából adódóan, és nem ingyen.
Na csak meglett érhetőbben :)
Kb annyit, hogy vonzódni kezdett hozzád. Mivel valószínűlrg van párja/ családja, őket választotta helyetted. Elvileg ez lenne a normális.
A férfi ezért, elcserélte az adott céget egy munkatársával, hogy még véletlenül se találkozzon veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!