Tényleg akkora "gond", hogy nem használok parfümöt?
Nem gond. Nem kötelező.
De te se szidd azt, aki használ parfümöt.
A tisztálkodás és a parfümhasználat nem függ így össze, ahogy írtad. Azért mert valaki használ parfümöt, még tisztálkodik rendesen és nem a büdös testére fújja.
Aki meg nem tisztálkodik rendesen, az lehet ugyanúgy parfümhasználó és nem használó is.
Igen, sokan csak a megizzadt testüket fedik be így, én is csináltam régen.
A saját szagát meg ki érzi? :(
Nálam is van, hogy szaladni tudnék pár szagtól, illattól, de van olyan parfüm is, amit megérzek egy nőn, hatványokra emelik az értékét...
Na meg van, akiknek még szuper szaglásuk van, és van, aki belezsibbadt pár covid nyavalyába. Nekem is azóta elment a szimat.
Dehogy gáz, nem mindenki szereti.
Viszont amit írsz, az megint más. Igen, jobb lenne tesi után zuhanyozni de a magyar oktatásban erre nincs idő, sok helyen lehetőség sem. Akkor meg marad a dezodor. A nedves törlő tényleg jó dolog, anno én is azt használtam és utána golyós dezodort. De teljesen másra van, mint a parfüm. Jobb esetben egyiket sem arra használja az ember, hogy az izzadtságszagú testére fújja még pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!