Ez kezdeményezésnek számít?
Èn annak tudom be hogy bambul/birka.
Mindig meredten farkasszemet nèzek az ilyennel. Sokszor percekbe telik,mire èszre veszik magukat.
Ha megkèrdezem mit lesel? Akkor jön a bölcs " azè van a szemem h nèzzek hihihi" szöveg.
Tehát szerintem az ilyen csak balfx vagy el van gondolkozva.
Kérdezd meg.
Vagy mégis mit kezdesz 10-15 többnyire ellentétes válasszal? Előrébb leszel?
Kezdeményezés az, ha egyikőtök odamegy a másikhoz és megkérdezi, hogy "van kedved délután meginni egy kávét?"
Ez a kezdeményezés. Ami a kérdésben szerepel az valami mit tudom én, állatvilágból eredő valami, ahol nagyobb arányban testbeszéddel kommunikálnak az élőlények és próba-szerencse alapon döntik el, hogy most akkor lesz párosodás, vagy sem. -.-"
A szemkontaktus az egyik legfontosabb része a(z) (őszinte) kommunikációnak.
Ha pedig ez a szemkontaktus "másabb" mint egy általános beszélgetés során kialakuló szemkontaktus, akkor igen, azt lehet akár kezdeményezésnek is értékelni.
A testbeszéd ezen formáját meg kellene próbálni verbális formába átültetni, akkor minden bizonnyal sokkal több minden kiderülhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!