Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy népszerűbb lánnyal ismerkedni? És nektek mi számít egyébként népszerűnek?
Mivel itt a hangsúly a népszerűBBen van, szóval nem ilyen celeb szint, de nálam mindenképpen populárisabb. Hogyan lehet egy ilyen lány figyelmét felkelteni aki úgymond amúgy is nagy figyelmet kap és sok emberrel beszélgethet egy nap. Mivel lehet valami többet adni, amivel kitűnük a többi közül? Vannak erre valami taktikák vagy ilyesmik? Most leginkább nem a külsőségekre gondolok, hogy legyek gazdag, jóképű stb. mert ez nem válasz, valami olyan segítene amivel lehetne is mit kezdeni.
Nektek mi számít egyébként annyira népszerűnek akit el is engednél mert nincs esély, vagy meg se próbálnád?
És ti megpróbáltok ismerkedni egy népszerűbb (mondjuk itt nem az a +1 vagy +2 re gondolok, hanem nyilván jóval több) egyénnel? Ha igen, hogyan teszitek? És hol?
#1: Persze. Szépen fogalmaztad meg, igaziból ennyire mélyen nem tudhatom milyen személy is ő, pár képből meg leírásból. Nyilván az én esetemben pl. a nagyobb baráti kör/ismeretség áll fent. Pl. ha valakinek 5 ezer ismerőse van facebookon (az a max) akkor azzal nem is kezdek bele, elengedem. Instán már érdekes a dolog, de 2k felett nincs sok értelme/esélyem. Ezek csak tapasztalatok. De lehet, hogy a taktikám ami rossz, ezért is tettem fel a kérdést. Nem tudom mivel lehet felkelteni a figyelmüket. Lehet, hogy az áll fent amit említettél, hogy leszarja az embereket. Próbálok még az ésszerű határon mozogni, akivel még van esélyem, nyilván ez nem egy szabály, hogy nem lehet népszerűbb emberrel ismerkedni, csak időpazarlás, konkrétan. Ezért érdekel ki hogyan teszi ezt, ha teszi.
#2: Nem feltétlen, mert engem érdekel. Igen én akarok, és látom te nem, de akkor nem releváns az egész, a kommented semerre nem vitte a beszélgetést...
Azért mert egy közösségi oldalon több ezer ismerőse van még nem feltétlenül népszerű. Lehet, hogy csak bejelölget boldog-boldogtalant vagy vannak fizetős szolgáltatások amik ezt megteszik neked könnyűszerrel. Én azt gondolom, hogy különbséget kell tenni menőség és népszerűség között.
Menőség: sok haver, aktív társasági élet, kirakatélet amiben mutogatjuk magunkat hogy milyen szépek vagyunk meg milyen jó cuccaink vannak. Ezek mögött pedig vmi komplexusos ember szokott állni.
Népszerűség: olyan ember akit mindenki szeret. Ezekre az emberekre jellemző a kedvesség, szerénység, becsületesség. A menők általában köcsögök szoktak lenni úgyhogy ebbe a leírásba nem férnek bele.
Remélem ugyanezen leírások alapján gondolkozol és nem a felszínesen.
#4: Nyilván, nem fejtettem ki teljesen, ilyesmiről beszélek. A számok csak számok, de látom amit látok és nem csak ránézésből döntök így. Függ mennyire aktív a "közössége" van akiket igen, ilyen kamu oldalak/emberek követnek, az annyira nem valid. De ha látom mennyien jelölik meg, rak ki sztorit erre arra volt, akkor valamennyire valós a dolog. Ezt felesleges kifejteni, ez egyértelmű.
De jogos ami mondasz, valóban van különbség, de én szeretnék választ kapni, akár kategóriákra szedve, ki hogyan szokott kezdeményezni, vagy ilyesmi. Mert most hiába lovagolunk a szakszavakon, és elemezzük, a lényeg a lényeg..
A tanácsom pedig nagyban függ a definíciótól. A "menő" csajokat úgy tudod lenyűgözni, hogy szerzel te is akkora baráti kört mint ők, szerezz magadnak valami státuszt és ha nincs benned olyan amivel elérheted akkor akaszkodj rá olyan emberekre akiknek van és használd ki őket. A státusz magával hozza hogy érdekelni fogod az embereket és egyben felkeltheted egy ilyen csajnak az érdeklődését is.
A második definíció szerint pedig csak legyél olyan mint ő, amit leírtam. Ennyi.
Voltak "népszerűbb" barátnőim, az a nagy taktika hogy ne érezzék rajtad hogy felnézel rájuk. Mindenki rájuk hajt te meg legyél az aki ha keresi a társaságod Friendzoneolod látszatból, vagy csak simán úgy tekints rá mint ha bárki más népszerűtlenebbel beszélnél. Aztán ő fog rád hajtani, de ne éreztesd vele hogy sok esélye van hanem használj néha kifogásokat ha talizni hív vagy bármi "most nem érek rá" "majd lehet összefuthatunk" stb.
Mivel mindenki rájuk hajt nekik nem az kell akin látszik hogy bejön neki hanem az aki ugyan olyannak tekinti mint önmagát, vagy öngamát többre mint őt. Szomorú, de ez így igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!