A twitter népszerűnek, menőnek számít még, vagy már inkább leszálló ágban van?
aki fennt van a twitteren az hipster? "meginthallottálvalamitatvben" level 127!
okos vagy
Véleményem szerint, a menő, ha elolvasol egy Dosztojevszkijt...Vagy nézz bele a 60'-70'-es évek költőinek, íróinak a könyveibe.TE LESZEL menőbb, egy Ken Kesey (indián író, elnyűhetetlen a "Száll a kakukk fészkére" c. regénye, jobb mint a film, pedig az is kultikus)...A személyes véleményem, hogy már semmi újat nem tud felmutatni és az önismétlés s az egymás ötleteinek lenyúlása a Facebook és Twitter és még jó néhány ugyanazon
kaptafára készített társalgási oldal.Én mindig abból indulok ki, hogy amikor egyetemista voltam, mennyivel jobb, minőségesebb, közvetlenebb volt egy-egy buli, hány művésszel ismerkedtem meg, hány szerelem született, s mennyire butább lett a világ, mennyire nem tudnak hús-vér szocializálódást kibontakoztatni a fiatalok...Nem érzem magam dinoszaurusznak, de amennyi jót adott a közösségi háló, annyi rosszat is.
Üdvözlet, s gondold át mire szükséges és mire nem a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!