11/14 A kérdező kommentje:
Arcom az semmit sem változott
2023. okt. 21. 09:03
12/14 anonim válasza:
#9 Van olyan ismerősöm aki 18 évesen őszült és ismerek olyat is akinek 40 évesen sincs ősz hajszála szval ez nem jelent semmit.
Az meg hogy életunt lettél az csak rajtad múlik.
Én őszintén ahogy haladok előre az életben úgy egyre inkább élvezem. Középsuliban alig voltak barátaim és utáltam az iskolát. Egyetemen rájöttem hogy miket szeretek és össze sikerült szednem a baráti társaságomat. Most pedig azt csinálom munkában amit szeretnék és végre nem kell garasoskodnom mert jó pénzt viszek haza.
13/14 anonim válasza:
Én meg most 35 évesen ugyanolyan fiatalos vagyok, mint huszonévesen voltam. Sőt: 1 évvel ezelőtt is fedeztem fel új érdeklődést és elkezdtem egyedül is üdülni.
14/14 anonim válasza:
Illetve 25-nek néznek. Mondjuk: a hajamon és a szakállamon nekem is kezd látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!