Kiakaszt, hogy lassan 28 éves vagyok. Ezelőtt 3 éve is fenn voltam, csak akkor még 25 voltam, és feltettem egy hasonló kérdést. Hogy dolgozzam fel, hogy már nem vagyok tini/huszonéves?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 15:46
1/21 anonim válasza:
Pont múltkor láttam egy aranyos videót, amiben egy srác magyarázza el, hogy hogyan lett felnőtt. Igaz angolul van de éremes megnezni:
3/21 anonim válasza:
Fel kellene nőnöd agyilag és a jelen életedre fókuszálni. Nem leszel fiatalabb. Én sem, mások sem. Viszont ami igazán számít, hogy mit tettél azért a 3 év alatt például, hogy büszkébb legyél magadra és elégedettebb legyél az életeddel. Gondolom semmit, azért vágysz vissza azokba az időkbe, mikor nem pazaroltál el ennyi időt szarságokra. Na, ezen kellene változtatni.
4/21 anonim válasza:
Én is pont ettől félek 19 évesen, el sem tudom képzeli mit érezhetsz 28 évesen.
5/21 anonim válasza:
Halj meg fiatalon és nem leszel öreg. Probléma letudva.
6/21 anonim válasza:
5 ,milyen igaz nem is tervezek 24-nél tovább élni.
7/21 anonim válasza:
24 évesen én is majdnem kinyírtam magam. Nem jött össze. Most 30-nál tovább én sem tervezek semmit a jövőben.
8/21 anonim válasza:
Jaj, srácok, ne szenvedjetek már.
Ha nem tervezel élni, akkor miért várnál még éveket?
9/21 anonim válasza:
8, mert a fiatalságot még ki kell használni de azt hogy 25 leszek mar nem bírná, elviselni.
10/21 anonim válasza:
Én azért várok még 30ig, mert most kitűztem magam elé egy célt, amit jelenleg is csinálok és teszek érte, így addig sem egész nap a szuicid gondolataimmal vagyok összezárva, de ha azt nem sikerül összehozni, nem lesz meg a végeredmény a több éves munkámnak, akkor tudom, hogy ismét mélypontra kerülök, ahonnan legutóbb is csak a véletlen okán kerültem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!