28 éves leszek, és semmit sem értem el. Ennyi idősen, már kéne valamit felmutatni?
Attól függ mit szeretnél elérni. Nekem ennyi idősen ami a célom volt az egy jól fizető munkahely, jogsi és nyelvvizsga. Ha vannak céljaid és teszel értük, akkor el is fogod érni.
Ha mondjuk Rózsadombon szeretnél egy haromszintes családi házat bejárónővel, az egy kicsit nehezebb. :D
Nagyon sokféleképpen lehet élni, nem csak egyetlen út létezik. Szóval nem "kell" semmit elérni, inkább élj úgy, hogy sok örömöd teljen benne. Az, ha élvezed, amit csinálsz, előbbre visz, mint rákényszeríteni magad arra, amit mások tesznek. Csak nehéz megtalálni, hogy mi is ez a valami, ha eddig elnyomtad magadban, hogy megfelelj pl. a szüleidnek, vagy beilleszkedj egy társaságba.
Ha pedig vannak vágyaid és céljaid, adj időt magadnak a megvalósításra, mert nem mindegy, hogy honnan jössz, miből építkezel. A fejlődésedet a saját körülményeidhez mérd, ne másokéval hasonlítsd össze.
Autóm nekem sincs, de neked kell?
Ebből nem derül ki, Te magadat hogyan látod.
Mindenki saját maga életének a kovácsa. A te felelősséged a saját életed. Az, hogy te itt tartasz jelenleg, az a te döntéseidnek az eredménye.
A tartozás a lakáshitel miatt van?
szrd le más mit gondol.
törekedj 3 havi tartalékra, tanulj,képezd magad és próbálj elhelyezkedni.
a nugdíj miatts e aggódj ha lesz is kb 10évnyi munka elég hozzá. HA van időd pihenj töltődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!