Mihez? Hozzám pl öreg lenne kapcsolatra. Gyerekvállaláshoz jó kor, fiatal szülő lesz, de nem túl fiatal. Lakásvásárlás szempontból is ez fiatalnak számít, karrier indítás tekintetében késésben van ~10 évvel.
Öreg vagy ahhoz, hogy pl 12 éves barátnőd legyen, de ha meghal valaki ennyi idősen, azt mondanám "de kár! Szegény, még előtte volt az élet". Meghalni fiatal vagy, nyugdíjhoz fiatal vagy, oviba idős.
Ja az nem fiatalság, hanem életstílus, ami inkább a fiatalokra, éretlenekre jellemző.
Hát bulizz meg csajozz, gondolol beengednek a szórakozóhelyekre.
Fiú vagy vagy lány? Én a 29-et öregnek érzem, azért egy 20-22 éves csaj is már azt mondja, hogy sok.
Igen, igaza van annak aki azt mondja, hogy karrierhez késő. Ha jó karriert akarsz befutni, akkor erre a korra már ki kell teljesedni valamilyen területen, amiben profi tudsz lenni. Ezt sajnos én sem találtam még meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!