Egy párkapcsolatra nekem is sok lenne egy huszonnyolc éves férfi (a párom huszonnégy), pláne ilyen mentalitással. Ne haragudj, de ez a "csajozzunk és bulizzunk" mentalitást már tizenévesen is furcsállva néztem.
Az élet előre halad és bár meg lehet őrizni kedves szokásokat és jellemvonásokat a múltból, haladni kell és ehhez olyan partner a legjobb, akivel hasonló életszakaszban vagy. Felteszem te sem randiznál egy harmincnégy éves nővel, vagy tévednék?
22/L
Nyilván vannak olyanok, akiket nem zavar a nagy(obb) korkülönbség, de azért lefeküdni valakivel és párkapcsolatban lenni nagyon más, hiszen különböző dolgok élveznek prioritást.
Amit írtam, az egyértelműen a párkapcsolatra vonatkozott; egy egyéjszakás kalandnál vagy akár csak egy szexkapcsolatnál az olyasmi dolgok, hogy elköteleződés vagy közös előrehaladás nem létező tényezők.
(A férfi jelzőt általánosan írtam, te valóban inkább tűnsz "srácnak", mintsem bármi másnak.)
22/L (#25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!