Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged miért idegesít fel...

Téged miért idegesít fel ennyire a "Hold sötét oldala" kifejezés?

Figyelt kérdés

Ez csak egy kifejezés. Mindenki tudja, hogy azért nevezik sötétnek, mert a földről soha nem látszik.

Igaz, félreérthető, de attól még így nevezték el, nem azért mert, tévhitben élnek, hanem azért, mert a sötét oldal rövidebb, mint a földről nem látható oldal..

A sötét anyag és energia azért sötét, mert azon kívül, hogy létezik, szinte semmit nem tudunk róla. Ha valaki agyilag sötét, az nem azt jelenti, hogy nincs RGB világítás az agyüregében, gondolom ezt tudja mindenki.

2023. okt. 20. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Engem egyáltalán nem idegesít fel.
2023. okt. 20. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Soha nem hallottam senkitől, hogy ilyesmi idegesítené.
2023. okt. 20. 12:07
 3/9 Mojjo ***** válasza:
100%
Gondolom, egy párhuzamos univerzumból érkeztél ide, ahol ez idegesíti az embereket. Itt, a mi univerzumunkban ez senkit nem zavar.
2023. okt. 20. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy nem idegesít fel, de jó érzés tölt el, ha ezt a kifejezést hallom.

Ui. a Pink Floyd: Dark Side of the Moon c. legendás albuma jut róla eszembe.

2023. okt. 20. 12:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak mert minden egyes ezzel kapcsolatos cikk komment szekciójánál ezen kattog minimum három ember. Lehet hogy csak okoskodni akarnak, miközben nincs mivel?
2023. okt. 20. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon köszi az infókat, a tanítást.

De szerintem ne szívj ebédidőben, és lehetőleg máskor se - ez kihozza belőlem a megmentő személyiséget, ami meg az én holdam sötét oldala, és lehet, hogy ideges leszek tőle. :D

2023. okt. 20. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Te Kérdező

Mi lenne, ha azt csinálnád legközelebb, hogy ha valaki mond valamit, hogy neki ez vagy az a gondolata valamiről... akkor nem egy teljesen másik emberhez mész oda válaszérveket megfogalmazni?:D

Vagy ha legközelebb a feleségem mond valamit én meg nem értek egyet vele, akkor neked mondjam el az érveimet, mintha te mondtad volna?

Mégis mi értelme van ennek?:D

2023. okt. 20. 13:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Ennek egyszerű oka van. Nem szeretnék egy nyilvános post alatt frusztrált emberekkel vitatkozni és megadni nekik a lehetőséget, hogy személyeskedjenek, és hogy ezt minden egyes ismerősöm megkapja ajándékba az ebédje mellé desszertnek egy ilyen jelentéktelen dolog miatt. Le akartam adni a feszültséget + ha válaszolnak rá, megtudom, hogy mi áll a háttérben.

Amúgy a "Téged" szót nem muszáj magadra vedd. Senki sem kérdezett konkrétan téged. Nem kötelező minden hülye kérdésre válaszolj. Azokat kérdeztem, akiket érint. Én sem válaszolok minden kérdésre, ha úgy kezdődik, hogy "Te", vagy "Téged". Elég sokáig tartana mindet megválaszolni, főleg olyan dolgokkal kapcsolatban, amihez semmi közöm.

2023. okt. 20. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Enyhén manipulatív a kérdés. :D
2023. okt. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!