Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon ennyire elmarad...

Magyarországon ennyire elmaradottak lennének az emberek tudásban?

Figyelt kérdés
Mikor EÜ-s iskolában voltam hallottam pár marhaságot, például hogy ha az ember a vitamint tabletta formában viszi be akkor nem fogja tudni természetes úton, vagy hogy 140 pulzusszámú kardió kell hogy az ember fogyjon. És ezt egy oktató mondta akinek EÜ végzettsége van.. Nem csoda hogy az ember feldobja a talpát ha kórházba kerül mert inkompetensek. Vagy ezek a tipikus testépítő baromságok minthogy a gyümölcs nem jó diéta alatt mert gyümölcs cukor van benne, vagy az ilyen hazugságok hogy a paradicsom gátolja a fehérje felszívódást. LOL
2023. okt. 19. 04:15
1 2 3
 21/22 Shaddark ***** válasza:

Tele van az ország hozzáértő szakemberekkel.

Diabetikusok, három harmad ...

És a marketingre rengeteget költő szélhámosokkal mint a norbi.

Meg kell tanulni tájékozódni és ennyi. Ha valakinek elhiszel bármit bemondásra akkor hiszékeny vagy és át fognak verni. Ha azoknak a véleményére adsz akik tanulmányokkal támasztják alá a mondandójukat és az a tanulmány nem a kiskegyeden vagy az origón található, akkor mindig mindenről korrekt tájékoztatást kapsz.

Amúgy IQ-ba jól állunk, a 18. ak voltunk az éven a 196 mért országból.

Oktatásban már valóban nem annyira jól, az usával vagyunk egy szinten. Ami azért nem egy erős eredmény. Ez majd romlani fog brutális mértékben, a földesurak gyermekei lesznek csak okosak a jövőben.

2023. okt. 19. 14:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Akkor te nem vagy magyar? Vagy te is le vagy maradva? Nem értem.
2023. okt. 19. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!