Magyarországon ennyire elmaradottak lennének az emberek tudásban?
Figyelt kérdés
Mikor EÜ-s iskolában voltam hallottam pár marhaságot, például hogy ha az ember a vitamint tabletta formában viszi be akkor nem fogja tudni természetes úton, vagy hogy 140 pulzusszámú kardió kell hogy az ember fogyjon. És ezt egy oktató mondta akinek EÜ végzettsége van.. Nem csoda hogy az ember feldobja a talpát ha kórházba kerül mert inkompetensek. Vagy ezek a tipikus testépítő baromságok minthogy a gyümölcs nem jó diéta alatt mert gyümölcs cukor van benne, vagy az ilyen hazugságok hogy a paradicsom gátolja a fehérje felszívódást. LOL2023. okt. 19. 04:15
1/22 Noren1989 válasza:
Ha feltűnt, lassan a 10millió összeszerelő orszàga leszünk.
Az oktatàs színvonala úgy 20éve szépen megy lefele.
2/22 A kérdező kommentje:
Jobb ha az ember önmagát képzi több forrásból mert a közoktatástól nem lesz okosabb.
2023. okt. 19. 04:33
3/22 anonim válasza:
Ki hitte volna, hogy a gyümölcsben fruktóz van...
4/22 A kérdező kommentje:
A világon semmi bajod nem lesz némi fruktóztól.
2023. okt. 19. 04:38
5/22 anonim válasza:
"hogy ha az ember a vitamint tabletta formában viszi be akkor nem fogja tudni természetes úton"
Többször elolvastam ezt a részt, de értelmezni nem tudtam, mert annyira magyartalan.
Sőt, kérdező, inkább te tévedsz, de nagyon.
Tessék, a pulzusszámmal kapcsolatos információk, hogy rágyere, hogy nem az oktató volt a hülye, hanem te.
Szerintem inkább te vagy tájékozatlan és okoskodni próbálsz itt a nagy semmire.
6/22 A kérdező kommentje:
Szóval belinkeltél néhány magyar cikket, köztük a shopbuildert ami híres a hiteltelenségéről. A magyarok 10 évvel le vannak maradva sport kapcsán, esetleg linkelj be néhány új tanulmányt ami cáfolja az állításaimat.
2023. okt. 19. 06:34
7/22 anonim válasza:
Te vagy az, aki nem hiszi el. Járj utána, ha annyira érdekel.
8/22 anonim válasza:
Az nem lehet esetleg, hogy valamit félreértettél, vagy nem jól fogalmazott az oktató? Nekem ez a vitaminos mondat nagyon furán hangzik.
9/22 anonim válasza:
Nyugi, ha allergiás rohamod lesz, beadnak egy kis kalciumot és minden jobb lesz.... vagy nem, mert amúgy kb semmi hatása nincs XD
10/22 A kérdező kommentje:
8.Ezt mondta, nem tudom hol írják ezt, melyik könyvben. Nem csoda hogy ebben az orszában Súbert Nóbi eltudja adni gátlástalanul a xarjait, de amilyen birka a magyarság megérdemlik.
2023. okt. 19. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!