Miért van ennyi plasztikázott nő Magyarországon?
Akinek van egy jómódú férje/barátja, rögtön szalad műmellekért.
Szinte minden második fiatal lányon látom: a szája feltöltve. Buszon hallom, hogy a tini lány erre "gyűjt" diákmunkán.
Tetoválások, műcicik, óriási műköröm..
Sokat utazom, és ezt Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban, Angliában nem tapasztaltam.
A magyar férfiaknak ez jön be?
Azt elhiszem, hogy nagyobb mellekkel kapósabb egy nő.
Én sötétbarna hajú voltam, és miután világos szőke lettem 10x több férfi megnéz, ez hasonló.
Ennyi pénzből újra elutazom Dominikára. 😁😉
Kérdező, nekem kis mellem van, mégis van párom, mint már írtam. Sőt, szép hosszú barna a hajam. :D Na, ezt kapd ki. :D :P
Inkább az agyadban van a hiba, nem a külsődben.
És még valami, 21-es. Műpicsa az, akin már van valami nem természetes. Tehát, ha mellplasztikát hajt valaki végre, hiába, hogy csak azt az egyet, az már nem természetes mell, hanem műmell. Ergó, műnővé változott akkor az illető. :)
23
Ha műmellet meg szopos szájat csináltatsz, egyből lesz gáláns vállalkozó, aki elutaztat Dominikára és nem kell fizetned. Az ilyeneket hozzák viszik, eltartják, pénzelik.
Bocsi, de nem vagyok k..rva. Nem szorulok más pénzére. 😉
Akkor éljenek a "műnők", bár nekem továbbra is megmaradnak plasztikázott nőknek.
Mert azok a hölgyek, akik a férfiak a tenyerükön hordoznak, utaztatják őket, kvázi szeretik őket(akár plasztikázott akár nem), akkor az a nő k*rva?!
Az komoly..., bravó.
Egy kapcsolatban mind a két fél anyagilag odateszi magát. Ha ez nincs meg, tehát mindent csak a férfi áll, akkor a nő csak élősködik a férfin, őt eltartják, mindent megvesznek neki anyagilag, tehát k..rva, mivel neki csak annyi a dolga, hogy szép legyen és esténként szét tegye a lábát.
ez úgy szokott lenni ezeknél a nőknél, hogy vagy a pasi a plasztika mellett finanszíroz valamilyen hobbi tanfolyamot pl. körmös tanfolyam, majd a szerelmének vásárol egy szalont / helyet a jól menő szalonban. Onnantól a nő anyagilag bele teszi a részét, hiszen akkor már magának is tudja finanszírozni a dolgait.
Vagy szül 1-2 gyereket.
Kérdező, plasztikázd a cicidet, csak a szádat ne és ne mázold a testedet tetkókkal, mert elcsúfítod magad, zűrös nőnek gondolnak majd a pasik.
Ha egy nő meg feltölti ajkait a pasik azt már ku..ásnak gondolják, csak nem mondják a szemükbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!