Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi plasztikázott...

Miért van ennyi plasztikázott nő Magyarországon?

Figyelt kérdés

Akinek van egy jómódú férje/barátja, rögtön szalad műmellekért.

Szinte minden második fiatal lányon látom: a szája feltöltve. Buszon hallom, hogy a tini lány erre "gyűjt" diákmunkán.

Tetoválások, műcicik, óriási műköröm..

Sokat utazom, és ezt Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban, Angliában nem tapasztaltam.

A magyar férfiaknak ez jön be?

2023. okt. 12. 23:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Keresni valami balfaszt.
2023. okt. 13. 22:53
 12/31 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, akkor ezek szerint nő vagy.

Én írtam a 4. választ. Nem vagyok plasztikázva mégis rengeteg férfi megnéz engem, mert vékony, sportos alakom van, kerek a fenekem, szép hosszú hajam, helyes arcom van és pozitív a kisugárzásom.

Sportolj egy kicsit, tedd formássá az alakodat. Öltözz csinosan, testhez simuló egyberuhákat is hordj a térdig érő vagy miniszoknya mellett. Magassarkú nem szükséges.

A 8-asnak meg nincs teljesen igaza. Rengeteg férfi utálja a mű dolgokat.

2023. okt. 14. 06:44
 13/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez velem is így van, de egy dolog, hogy megnéznek az utcán, és másik, hogy egy pasi az ismerkedést követően idővel is "megőrül" érted, mert mondjuk a szex akkora élmény. Vagy a nő naponta küld a tökéletesre formált hatalmas melleiről képeket mindenféle pózban.
2023. okt. 14. 10:25
 14/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, 10 és fél éve élek boldog párkapcsolatban.

Párom is észre szokta venni, hogy forognak utánam a férfiak.

De szerintem itt inkább a probléma a te fejedben van. Hiába írok én itt bármit, ha te már fejben eleve elkönyvelted, hogy csak akkor lesz párod, ha plasztikáztatol, mert állításod szerint a férfiaknak csak ez tetszik.

2023. okt. 14. 10:35
 15/31 anonim ***** válasza:
45%
#9 Nem, akinek olyan munkája van, hogy nevetséges lenne szopós szájjal, az hidd el, hogy olyan töltést fog kérni, aminek 1.természetes hatása van 2.ha nem ismered, fel sem tűnne, hogy töltetett bele. De ehhez olyan orvos is kell. Akinek meg mindegy, mert vagy a testéből él, vagy eleve eltartatja magát egy hozzá illő pasassal, annak lesz prosti feje meg kinézete.
2023. okt. 14. 11:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Ez itt a reklám helye 🤣
2023. okt. 15. 09:24
 17/31 A kérdező kommentje:
Milyen árban mehet most egy moderált mellplasztika?
2023. okt. 15. 11:00
 18/31 anonim ***** válasza:
40%

Nekem férfiként imponál, ha szebb vonzóbb szeretne lenni magáért, társáért egy nő.

A kérdésre válaszolva, szerintem nincs sok nő plasztikázva az országba. Lehetne sokkal több, de életszínvanol kérdése is, ami Magyarországon nem túl magas. Az említett tinilánynak legalább van egy célja és nem annyi hogy pénteken elissza, amit megkeresett.

2023. okt. 15. 11:00
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te egy agyatlan 🐑 vagy. Beee...Én megmondtam, mondhatok itt bármit, hogy plasztika nélkül is csinos vagy és lehet így nem is pasid, de te már eleve eldöntötted, hogy plasztikázni fogsz. Válj műpicsává. Így a pasik jó nagy szazalékát már ki is lövöd..🤣 Szép öngól. 👏
2023. okt. 15. 11:26
 20/31 anonim ***** válasza:
52%

20-as te drága maradi természetes puli kutya. 2023 at írunk világ szinten elfogadott a plasztika. Egy mellműtét miatt, hogy lenne műpicsa? Bár neked meg a hasonlóan szűk látómezővel rendelkezőknek elhiszem hogy az. Illetve "Így a pasik jó nagy szazalékát már ki is lövöd" gondolod te naívan. Miközbe sokkal jobb eséllyel indul pasizni. Megtapsolhatod magad, egy rossz károgó vagy.

Mellplasztika ára durván saccolva 1.5 millió

2023. okt. 15. 11:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!