Hogyan lehet leszokni a cigiről,mennyi idő,mennyire nehéz?
Mondták hogy probáljam kiaz egyiknapról a másiknapra letenni a cigit.
De volt egy időszak hogy 2-3 napig nem gyújtottam rá de utánna már éreztem hogy ha nem gyújtok rá akkor akkor a világ összedöl.
Segítség,Nektek hogy ment,vagy mitcsináltatok(Körülöttem mindenki cigizik)
Ez az egész csak rajtad múlik, ha te azt mondod le teszem akkor tedd is le.
Ha van cigid az összeset gyűjtsd össze és add oda valaki olyannak aki semmi féleképpen nem fogja vissza adni.
Az elején próbáld kicsit kerülni akkor az embereket mikor éppen dohányoznak, te akkor menny jóval távolabb tőlük esetleg hívj fel valakit és míg mások elszívjak addig te telefonáj.
Ha esetleg rá szeretnél gyújtani ahoz meg kell tenned napi 3-5km sétát, ha a hónapban összegyűlik 100km akkor 1x megengedheted magadnak a luxust és el szívhatsz egy cigirágót.
Ne szokjál le róla.
Amúgy nehezebb leszokni róla, mint a kokainról.
Ez csak egyik napról a másikra lehetséges, fokozatosan képtelenség. 15 évig dohányoznak most 4 éve nem szívom.
Nagymamám 50 év után tette le egyik napról a másikra
Egyik ismerősömre orvos ijesztett rá, hogy elég ramaty állapotban van az egészsége, és jobb lenne letenni a cigit. Ő külföldről rendelt mindig spécibb enyhébb cigit, ami volt még neki akkor, azt elszívta, új adagot már nem rendelt. Már hónapok óta nem dohányzik, és azt mondta, hogy elkezdte zavarni más dohányzók cigifüstje, amióta ő letette.
Egy másik ismerősöm még fiatal korában fogadásból tette le, és utána nem dohányzott. Azt nem tudom, miben fogadtak.
Apám fiatal korában, mikor még anyámat sem ismerte, akkor próbálta ki, de nem ízlett neki, így rá sem szokott.
Teljesítménytúrán találkoztam olyannal, aki e-cigire szokott át, és a normál cigi azóta zavarja.
Én soha nem dohányoztam, eleve kellemetlen számomra a cigiszag.
Volt egy láncdohányos ismerősöm. Ő azt mondta hogy sosem fog leszokni, pedig próbálta csökkenteni a mennyiséget, de nem igazán ment neki. Egészen addig amíg rákos nem lett. Amikor közölték vele a hírt már másnaptól nem gyújtott rá. Kellett a lelki/pszichés sokk hozzá. Nem a cigi miatt lett rákos egyébként. De az biztos hogy ez az egész agyban dől el, mert ő is képes volt egyik napról a másikra letenni a cigit úgy hogy előtte 20 évig nem ment neki.
Egyébként ma már van mindenféle leszokást segítő tabletta, rágó, tapasz stb, ezeket érdemes lehet alkalmazni az életmódváltáson kívül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!