Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg régen volt már 2015,...

Tényleg régen volt már 2015, és más világ volt akkor?

Figyelt kérdés
Nekem olyan mintha szinte tegnap lett volna és alig érzékelek változást az akkori magyar viszonyokhoz képest.
febr. 1. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Pedig ég és föld.
febr. 1. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem volt olyan régen. A legnagyobb változás, hogy fiatalabb voltam.
febr. 1. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Tíz év szerintem elég sok idő, főleg, ha azt nézem, 10 éve kezdtem a gimit, idén lesz a gimis osztálytalálkozó, mert 5 éve ballagtunk, meg idén lenne a 10 éves általános iskolás találkozó is, de abból kiindulva, hogy 5 éves sem volt, nem hinném, hogy most bármi lenne.

Azóta lett egy diplomám, a mesterszakos pedig úton van.

A világot tekintve is elég sok változás történt, meg elég eseménydús egy időszak is ez. Háborúk, konfliktusok, Covid, választások, ChatGPT, sokat fejlődött okoseszközök, az ország teljeskörű kizsákmányolása és ellopása. Párat említve a sokból.

febr. 1. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Persze.A covid mizéria előtt még más volt...Az az időszak bebizonyította,hogy mekkora nagy b*lf*szok vagyunk.
febr. 1. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Jó lenne ha még 2015 lenne
febr. 1. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzek túl nagy különbséget. Van, ami változott, a saját életem éppenséggel elég sokat, meg történt a világban is sok változás, de azt nem érzem, hogy akkor annyira más volt a mindennapi élet.
febr. 1. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Vennék egy pár bitkoint ha 2015 lenne 🤣
febr. 1. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Régnek tűnik.
febr. 1. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem volt olyan rég és nem volt már annyira másabb akkor.
febr. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!