Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 29 évesen az ember minek...

29 évesen az ember minek számit, hol kellene tartani az életben?

Figyelt kérdés

2023. okt. 9. 04:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem van, illetve elkezdtem a Mérlegképes könyvelőit. Komoly kapcsolatom nem volt, de 12 nővel szexeltem már.
2023. okt. 9. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Ezt a koncepciót én sem szeretem, hogy "kell valahol tartani az életben X éves korra", mert az élet nem így működik. Rengeteg külső-belső hatás, történéd él minket, körülmények is meghatároznak, szóval én egy testileg-lelkileg egészséges embernél inkább azt mondanám, hogy 29 évesen az lenne az ideális (!! De nem "kell"), ha addigra már ki tudott volna alakítani min. 1 hosszú távú, szerető párkapcsolatot, önellátó, eldöntötte, hogy mivel akar foglalkozni (pl család, munka, tanulás, akármi).
2023. okt. 9. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Ameddig eljutot....

Nekem van felesègem 1 gyerek, hâzunk. 2 szakmunkás bizonyítvány, èrettsègi nèlkül, règi autó, jogsi.(hitel nincs) nővèrem (most 40) 30 èvesen 3 gyerek, fèrj, lakás, hitel, kocsi jogsi, 1 szakmunkás bizonyítvány, èrettsègi.

Bátyám (most 36) egyetemi vègzetsèg, barátnő sincs, nem hogy gyerek, jogsi nincs, kocsi nincs. Anyámmal èl, hitel nincs. Tescoban dolgozikCsaládon belül is változik, nâlunk bátyám volt a kiskedvenc, de nővèremmel többre vittük.

2023. okt. 10. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Nekem ebből bátyád tűnik a legnagyobb spílernek… ti meg nem vittétek semmire, pusztán konformisták vagytok.
2023. okt. 10. 09:42
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Èn azt mondom, hogy a siker az, hogy vannak az èletben cèljaid, ès abból menyit èrsz el.... 1:Bâtyámnak nagy tervei voltak, abból nem jött össze szinte semmi.

2:Komfornista: megdolgoztunk azèrt amink van (termèszetesen a felesègem is meg nővèrem fèrje is) bátyám mièrt dolgozott meg? Nem fizet se számlát, se albèrletet...

3: nekem az volt a cèlom hogy saját lakásba, boldog házasságban, 2 gyermek. Ebből 1 gyerek hiányzik. Anno azt mondtam, hogy ha ez sikerül "sikeres" ember leszek...

Lehet azt is alapul venni, hogy kinek hány milliója van, stb, abban az esetben nem vagyok sikeres.... Mondom, csak önmagamhoz mèrten...

2023. okt. 10. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Ès mèg annyi, sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni az èletèb{l. Rengeteg időt beleölt, a tanulásban. Okos ember, meg van az iskolája, jó a kiállása, a kommunikációban kitűnik. DE! Valahogy ezt nem tudta kihasználni.... Nem. Tudom mièrt...
2023. okt. 10. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!