29 évesen az ember minek számit, hol kellene tartani az életben?
Ameddig eljutot....
Nekem van felesègem 1 gyerek, hâzunk. 2 szakmunkás bizonyítvány, èrettsègi nèlkül, règi autó, jogsi.(hitel nincs) nővèrem (most 40) 30 èvesen 3 gyerek, fèrj, lakás, hitel, kocsi jogsi, 1 szakmunkás bizonyítvány, èrettsègi.
Bátyám (most 36) egyetemi vègzetsèg, barátnő sincs, nem hogy gyerek, jogsi nincs, kocsi nincs. Anyámmal èl, hitel nincs. Tescoban dolgozikCsaládon belül is változik, nâlunk bátyám volt a kiskedvenc, de nővèremmel többre vittük.
Èn azt mondom, hogy a siker az, hogy vannak az èletben cèljaid, ès abból menyit èrsz el.... 1:Bâtyámnak nagy tervei voltak, abból nem jött össze szinte semmi.
2:Komfornista: megdolgoztunk azèrt amink van (termèszetesen a felesègem is meg nővèrem fèrje is) bátyám mièrt dolgozott meg? Nem fizet se számlát, se albèrletet...
3: nekem az volt a cèlom hogy saját lakásba, boldog házasságban, 2 gyermek. Ebből 1 gyerek hiányzik. Anno azt mondtam, hogy ha ez sikerül "sikeres" ember leszek...
Lehet azt is alapul venni, hogy kinek hány milliója van, stb, abban az esetben nem vagyok sikeres.... Mondom, csak önmagamhoz mèrten...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!