Kb. 35-40 év körüliek, milyen az életetek? Hogy telik egy napotok? Hogy érzitek magatokat a bőrötökben? Vágytok-e újra tizen, huszonéves lenni?
Erre nagyon nehéz válaszolni. Az első kérdésről csak Ogli G száma jut eszembe: "ilyen az életem, óéó" :D
35 vagyok és néhány éve érzem azt hogy kezdek erőm teljében lenni.
Ezzel párhuzamosan azt is érzem hogy mi az amit nem bírok, nem tudok csinálni. Ezek pedig a jelenlegi munkáim.
Közben, szerencsére, vagy inkább sok keresés által rájöttem arra is, mi az amivel tudnék, amit bírnék, ami megérné.
Most ezen dolgozom, de közben anyagi csődben is vagyok.
Ennek a ténynek az elfogadása is komoly feladat volt.
Azt hiszem mostanra sikerült. Már nem számolgatok, osztok-szorzok hanem megyek előre, a pénzért.
Nekem is volt párkapcsolati krach a közelmúltban, sok-sok év ment vele a süllyesztőbe.
Nem csak a kapcsolat hanem egy teljes életmód, életstílus is. Amivel szemben kritikus voltam amikor még megvolt, aztán elkezdett hianyozni, amikor már nem. Talán mostanában kerül ez is a helyére.
Ami valóban fontos azt én is, a jelenlegi körülmények közt is, meg tudom csinálni.
És kellenek, meg lesznek új élmények, új tartalmak is.
Az ilyen "ki mit ért el az életben " dolgok nem hogy hidegen hagytak de unom is őket.
Van néhány ilyen szemléletű rokonom és a gyakorin is ezt látom, sokkoló számomra hogy létezik ilyen.
Másnak meg én lehetek sokkoló.
Szóval dolgozok, megtaláltam mellé azokat a sportokat amiket szívesen űzök, minden eddiginél jobban megértem magamat az emberekkel, most sincs sok barátom de nem is vágyok rá, van barátnőm, mindig van hová menni, kikkel lenni, néha az igazi egyedüllét hiányzik már. Elvonulni és csak ott lenni valahol.
Nagyjából ezek jutnak eszembe, nem tudom mennyire válaszoltam meg a kérdést.
39 éves vagyok.
Igen szeretnék ujjra 20körüli lenni.
2003-2016ig jó volt utána elbaszódtak a dolgok.
De az volt életem csúcsa.
Ha már így valaki visszarántotta a kérdést a temetőből, akkor leírom, hogy két héttel a kérdés a válaszom után megismertem életem (szintén 20 körüli) párját, akivel hamarosan házasodunk. Szerintem továbbra is a 30-40 időszak a legjobb kor egy férfi életében.
#10-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!