Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megéri vékonynak lenni?

Megéri vékonynak lenni?

Figyelt kérdés
Vékony nőktől kérdezem, hogy megéri e. Jelenleg túlsúlyos vagyok és azt tudom hogy egy normál alkat egészségesebb, na de vajon megéri egészen vékonyig lemenni? Milyen előnyökkel jár az, ha egy nő vékony?
2023. szept. 24. 16:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, most mi a trend orvosilag, de: orvos rokonom mindig arra kapacitál, hogy még-még-még lejjebb a súllyal. Nő vagyok, 172 és 65 kg.
2023. szept. 25. 06:42
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
A sportos, de noies testalkat eri meg. Legalabbis normalis emberek szeretik jolerezni magukata borukbe, elegedettek lenni magukkal es a szamos tobbi elonyt is kielvezni ami ebbol szarmazik az eletben.
2023. szept. 25. 13:00
 23/26 anonim ***** válasza:
4%

Nőknél teljesen mindegy.

Csak a mai kor férfiainak kell éhezni és sportolni éveken át, hogy tartsàk a 65-70 kg súlyt mèg 45 évesen is. Ha jön a pocak akkor az összes nőnél instant kuka. És a munkahelyen is azt hiszik róla hogy lusta és buta.

2023. szept. 26. 08:03
 24/26 anonim ***** válasza:
82%
hergelheted itt a népet 23, de max a te fejedben él így és sok nőnek sokféle ideálja van, nem lesz valaki instant kuka egy pocaktól
2023. szept. 26. 08:58
 25/26 anonim ***** válasza:
85%

Igaz, 24, én például kedvelem pasiknál a kisebb pocakot (nem a hordóhasat).

/Nem kérek privát üzenetet, nem ismerkedek a gyakorin 🙂/

2023. szept. 26. 09:30
 26/26 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten a ducibb férfiakat preferálom. Lehet nagyon kedves, intelligens, aranyos egy vékony, vagy izmos férfi, de nekem az aputest a zsánerem. Lehetőleg szakállal, meghagyott testszőrzettel. Én vékony szeretnék maradni nőként - nem annyira, mint amennyire most az vagyok, mert így nem érzem jól magam (én írtam a 19-es választ, ami nem értem, miért lett lepontozva, a kérdésre válaszoltam, leírtam, hogy miket tapasztalok és szerintem miért nem jó ez így) - de mondjuk egy 170/60-nal már jól ellennék, viszont otthonra egy medvét szeretnék. Nem akarok megbántani senkit, csak a saját preferenciáim írom le, sokkal jobban esik a párommal összebújni, aki nagyobb, mint én, biztonságot ad, és jó puha, mint mikor egy egyéjszakás kigyúrt pali mindenhol kemény volt, ahol hozzányúltam, vagy az egyik exem, akinek xilofonozni tudtam volna a bordáin, mikor megöleltem... De ez csak az én véleményem, másnak meg pont az izmosak, vagy a véznák jönnek be. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.

És fenntartom a véleményem, miszerint nem éri meg vékonynak lenni. Kérdező, menj le a kívánt súlyodra, rá fogsz jönni, hogy semmi extra nem történik.

2023. szept. 26. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!