Megéri vékonynak lenni?
Nőknél teljesen mindegy.
Csak a mai kor férfiainak kell éhezni és sportolni éveken át, hogy tartsàk a 65-70 kg súlyt mèg 45 évesen is. Ha jön a pocak akkor az összes nőnél instant kuka. És a munkahelyen is azt hiszik róla hogy lusta és buta.
Igaz, 24, én például kedvelem pasiknál a kisebb pocakot (nem a hordóhasat).
/Nem kérek privát üzenetet, nem ismerkedek a gyakorin 🙂/
Én kifejezetten a ducibb férfiakat preferálom. Lehet nagyon kedves, intelligens, aranyos egy vékony, vagy izmos férfi, de nekem az aputest a zsánerem. Lehetőleg szakállal, meghagyott testszőrzettel. Én vékony szeretnék maradni nőként - nem annyira, mint amennyire most az vagyok, mert így nem érzem jól magam (én írtam a 19-es választ, ami nem értem, miért lett lepontozva, a kérdésre válaszoltam, leírtam, hogy miket tapasztalok és szerintem miért nem jó ez így) - de mondjuk egy 170/60-nal már jól ellennék, viszont otthonra egy medvét szeretnék. Nem akarok megbántani senkit, csak a saját preferenciáim írom le, sokkal jobban esik a párommal összebújni, aki nagyobb, mint én, biztonságot ad, és jó puha, mint mikor egy egyéjszakás kigyúrt pali mindenhol kemény volt, ahol hozzányúltam, vagy az egyik exem, akinek xilofonozni tudtam volna a bordáin, mikor megöleltem... De ez csak az én véleményem, másnak meg pont az izmosak, vagy a véznák jönnek be. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
És fenntartom a véleményem, miszerint nem éri meg vékonynak lenni. Kérdező, menj le a kívánt súlyodra, rá fogsz jönni, hogy semmi extra nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!