Szerintetek is sértés vékonynak nevezni egy férfit?
Nem,ha csak szimplán arra gondoltál hogy vékony.
Ha csontkollekció,akkor más a szituáció.
Ugye ez lehet akár betegségtől,stb de ha valaki csak szimplán nem akar férfias lenni eléggé ahhoz,hogy fel tudjon emelni 10 kilót anélkül hogy bexarjon akkor lehet megérdemli.
Igen,viszont nem mindegy hogy milyen a környezet.
Van aki tudna tenni ellene,de lusta.
Van akinek betegsége van,aminek meg kell szűnnie ahhoz hogy hízni tudjon vagy fogyni tudjon.
Vannak azok,akik szégyellik de semmit nem tesznek.
Vannak akik beletörődtek,de belül szenvednek.
Aztán vannak a bálnák. Odamegyek egy csajhoz,elhívom randizni stb.
A bálna ezután átkarolja a csajt,alrébbhúzza és azt mondja hogy "nem érdekli bocsi". Tehát eldönti a csaj helyett.
Vagy az amelyik arrogáns,domináns...
Ezzel akarja kompenzálni,hogy kövér és csúnya.
Majd agyonütlek stb stb stb...
Aztán vannak akik ego boostnak használják.
A férfiak nem bírnak velem.
Igen,piszkosul félünk valakitől akinek a testsúlyának a 99%-a jégkrémből,és chipsből,kólából,hamburgerből van és egy targonca se emeli meg.
Viszont alapból a helyzet az,hogy nekem volt már olyan barátnőm aki relatíve vékony volt. Volt rajta zsír azért,formás volt de vékony. Tehát a pont jó kategória.
Nem igazán tetszett alapból a személyisége,a cselekedetei,az arca.
Ez a három. És nem vagyok öreg,azt hozzáteszem. Fiatal voltam és h.lye kategóriába be lehet tudni.
Viszont azt az örömöt amikor meglátott,azokat a szoros öleléseket,azt a husis testet,azt hogy teljesen mindegy volt a számára hogy én mennyit akarok vele lenni... Sokaknál offos,ha állandóan találkozni akarsz vele és állandóan ölelgeted és nem engeded el...
Úgy fogadta,hogy ha ráírtam volna percenként hogy gyere ide az idejött volna futva...
Tehát a pszichológiát kihasználva olyan nőm volt,aki több igényemnek nem felelt meg.
Aztán volt,aki testesebb volt. Én alapból a testesebbet szeretem egy bizonyos mértékig. A kövéret nem,de azokra a nőkre akik nekem tetszenek arra más mindig azt mondja hogy kövér. De annyira azért nem,nekik csak szimplán a botok jönnek be.
Neki csak 2 hibája volt ami nem tetszett,azon kívül minden amit elképzeltem annak tökéletesen megfelelt.
Tehát ő szép volt,de nem tudtam szeretni egy idő után annyira amennyire az elején.
Nagyon relatív ez a dolog.
Ha találsz egy nőt,vagy egy férfit aki mondjuk a SZÁMODRA csak 10/6,5-es,de megszereted akkor számodra ő lesz a minden.
Akkoriban még nagyon érzékeny kis kölyök voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!