Az bók vagy sértés akart lenni, hogy aztmondták nekem, hogy olyan a szám, mintha fel lenne töltve?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 16:13
1/7 anonim válasza:
Mivel természetesen olyan, így gondolom jó.
2/7 anonim válasza:
Annak veszed aminek akarod, nekem sértés.
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak úgy gondolták hogy olyan.
6/7 anonim válasza:
Ha nem úgy mondta, hogy "traktorgumibelső", akkor érthette így is, úgy is. A legjobb, ha tőle kérdezed meg, hogy "tetszik?" vagy hasonlót. Még az is lehet, hogy csak beszélgetni akart.
7/7 anonim válasza:
Nekem speciel nem tetszik a feltöltött száj, (és semmilyen "mű" alkatrész egy nőn). Mióta divatba jött a feltöltés, még a természetes vastag ajkak sem tetszenek. Ezért ha én mondanám, sértés lenne. De minedenki más, függ attól, hogy ki mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!