Milyen kifogást keressek, hogy ne bántsam meg?
Szimplán mondd, hogy szeretnél egyedül motorozni vagy valaki mással vagy nem érsz rá ha ennyire akarja, hogy indokolt meg.
Hiszen a te motorodról van szó. Én is szívesen megyek másokkal motorozni. Nekem nincs hozzá jogsim, de ha megkérdeznek akkor mondom hogy igen. Úgy tűnik ő ezt nem tudja, hogy nem illik saját magad “meghívatni”. Mondd neki, hogy szólsz majd amikor tudtok menni. Hogy ez valaha bekövetkezik-e az teljesen a te döntésed.
A 3. válaszolónak: ezt írta a kérdező
“ Vittem már hasonló súlyu utast túrára, de nem élveztem, számomra csak tortúra volt, és azt vártam, hogy érjünk már haza”
Miért tartanánk a kérdező bunkónak? Hisz az ő motorja és ő vezet.
Valamint a kolléga akar annyira motorral menni. Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy a kérdező milyen járműt vegyen, ha ennyire negatív vagy és nem próbálsz tényleg segíteni akkor csak ugord át ezt a kérdést. Az ilyen kommentekre nem igazán van szüksége az embereknek.
(4. válaszoló voltam?
3#
Rá merem rakni a lakást hogy te egy túlsúlyos nő vagy, vagy egy frusztrált pali a motorosokkal szemben xD
Nem fog azért venni egy irreális méretű motort,mert más jönni akar vele.
Magyarországon már konkrétan egy nő 24 éves korára 100 kiló,és mellesleg vagy mekikben dolgozik,vagy dohányboltos akkora körmökkel,hogy a szamuráj kard megáll benne. Komolyan.
Van targonca is,ha valaki mindenképpen meg akar halni 30 évesen magas vérnyomásba,és szívbajokba,akkor tegye. Az ő választását senki sem képes helyette megtenni. Ilyen egyszerű.
Az a motor nem fog elvinni nagyobb súlyt,kész. Nem trailerről beszélünk,hanem egy motorkerékpárról. Nem kötelező,azt visz el,akit akar,és aki ezzel egy időben akarja szintén. De mondhatod kérdező,csak túl nyámnyila vagy hozzá. Ha be akar költözni a lakásodba majd,mert nincs akkora ház,amibe beleférne,és a tied nagyobb,meg kényelmesebb,akkor mégse mondhatod azt,hogy dolgozz meg egy saját házért?Legyen már gerinced meg tartásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!