Megéri vékonynak lenni?
159 centihez vagyok jelenleg 47 kg 33 évesen. Látszik a testemen, hogy sportolok, enyhén izmos és teljesen makk egészséges vagyok.
A pasik nagy részének még mindig a vékonyabb nők tetszenek jobban.
Soha nem süllyednék le arra az eligénytelenedés szintjére, hogy meghízzak. Túl hiú voltam mindig is az alakomra.
Előny a vékonyság mellett pl. egészségnek jót tesz, kisebb méretű ruhák, kevésbé vagy izzadós, kevesebb helyet foglalsz el egy széken, jobban bírod a lépcsőzést, sétát, sok pasi megnéz..stb.
Sok erőt és kitartást kívánok neked kérdező, hogy elérd a kitűzött célodat.
Fogyni kalóriadeficittel lehet. Egyél minőségi ételeket, sportolj rendszeresen, számold a kalóriákat. És ne feledd, Minden fejben dől el!
Nem.
170/54 vagyok, ami épp a normál tartomány alja. Állandóan fázok, elszédülök, ha hirtelen állok fel, vagy, ha sokat kell állnom egy helyben. Ami ironikus, mert rengetegszer inkább állok, ugyanis leülni kényelmetlen, minden, nem extrán kipárnázott felület töri a seggemet egy idő után. Az óramű pontosságú ciklusom teljesen rendszertelen lett.
65 kilósan lehet, hogy narancsbőröm volt, meg rezgett a hájam a combomon, ha futottam, de legalább volt erőm futni - sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!