Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megéri vékonynak lenni?

Megéri vékonynak lenni?

Figyelt kérdés
Vékony nőktől kérdezem, hogy megéri e. Jelenleg túlsúlyos vagyok és azt tudom hogy egy normál alkat egészségesebb, na de vajon megéri egészen vékonyig lemenni? Milyen előnyökkel jár az, ha egy nő vékony?
2023. szept. 24. 16:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 163 centi vagyok és 48 kg, vékony, de nem csontsovány. Amikor valaki már túl vékony, egészségtelenül, az nem éri meg, addig ne akarj lefogyni.
2023. szept. 24. 18:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít a te szótáradban "egészen vékonynak"? Először a normál alkatot lődd be, mint célt, majd utána meglátod, hogy kényelmesen érzed-e magadat. Nem tudom, hány kiló vagyok, nem is érdekel, de éppen kiállnak a bordáim (bár a hasamon és a combjaimon bőven akad még háj), és imádom, hogy minden villanyoszlop árnyékában el tudok bújni nyaranta. Voltam már a jelenleginél vékonyabb is, akkoriban még jobban éreztem magamat, minden ruhám kényelmes volt. Igaz, abban az időszakban a menstruációm is leállt, de hát úgysem csinál nekem senki babát, így ezt extra előnyként éltem meg, legalább spórolhattam egy kicsit.
2023. szept. 24. 18:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az "egészen vékony"? Egyesek szerint én sovány vagyok, mások szerint meg egészséges alkatom van.
2023. szept. 24. 19:05
 14/26 anonim ***** válasza:
79%
Egyértelműen megéri. Soha nem tudnék kövéren boldog lenni.
2023. szept. 24. 19:15
 15/26 A kérdező kommentje:
Én 163 cm vagyok és olyan 50-55 kilóra gondoltam. 61 volt eddig a legalacsonyabb súlyom és az normál volt de nem vékony.
2023. szept. 24. 19:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

159 centihez vagyok jelenleg 47 kg 33 évesen. Látszik a testemen, hogy sportolok, enyhén izmos és teljesen makk egészséges vagyok.

A pasik nagy részének még mindig a vékonyabb nők tetszenek jobban.

Soha nem süllyednék le arra az eligénytelenedés szintjére, hogy meghízzak. Túl hiú voltam mindig is az alakomra.

Előny a vékonyság mellett pl. egészségnek jót tesz, kisebb méretű ruhák, kevésbé vagy izzadós, kevesebb helyet foglalsz el egy széken, jobban bírod a lépcsőzést, sétát, sok pasi megnéz..stb.

Sok erőt és kitartást kívánok neked kérdező, hogy elérd a kitűzött célodat.

Fogyni kalóriadeficittel lehet. Egyél minőségi ételeket, sportolj rendszeresen, számold a kalóriákat. És ne feledd, Minden fejben dől el!

2023. szept. 24. 20:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
az az egy biztos hogy túlsúlyosnak egyáltalán nem jó lenni. sokáig toleráns a szervezet, de jöhetnek és sokszor jönnek is idővel a megterhelés miatt az ízületi gondok, koleszterin és vérnyomás, illetve cukorproblémák. ezt senki sem kívánja magának nyilván
2023. szept. 24. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:
55%
nem, fitt az a jó.
2023. szept. 25. 02:08
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

170/54 vagyok, ami épp a normál tartomány alja. Állandóan fázok, elszédülök, ha hirtelen állok fel, vagy, ha sokat kell állnom egy helyben. Ami ironikus, mert rengetegszer inkább állok, ugyanis leülni kényelmetlen, minden, nem extrán kipárnázott felület töri a seggemet egy idő után. Az óramű pontosságú ciklusom teljesen rendszertelen lett.

65 kilósan lehet, hogy narancsbőröm volt, meg rezgett a hájam a combomon, ha futottam, de legalább volt erőm futni - sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, mint most.

2023. szept. 25. 02:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri. Könnyebben tudsz ruhát venni.
2023. szept. 25. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!