Miért érzik azt egyes nők, hogy mindenáron vékonynak kell lenniük?
Oké, nem akarnak elhízni, szépek akarnak lenni, de mire jó az, hogy közel az 50-hez úgy lefogynak, hogy beesik az arcuk, nyakuk olyan, mint ha beszívnák a bőrüket, kezük ráncos. Oldalról nézzük őket olyanok mint a cölöpök. Ráadásul többen 180 körüliek, szóval nagyon meg se látszana rajtuk, plusz vannak azért gyerekeik. Mindenki úgy érzi jól magát ahogy ő jónak látom, de már rosszul vagyok attól, hogy 40-50 évesen rinyálnak, hogy "nem tudnak" ruhát venni, meg hogy néznek ki-aztán tök normális az alkatuk. Többen inkább ilyen kapszulákat vesznek be, van aki nem is eszik, és/vagy nem sportol.
Ha valaki még leszólna, hogy én ne pofázzak, mert biztos hájpacni vagyok annak írom: 170 cm vagyok, 75 kiló, 19 éves és sportolok, mellette tanulok és/vagy dolgozok.
Bakker te kövér vagy!
Én 165 vagyok 55 kiló, kondizom, de kerek a fenekem, lapos a hasam, vékony a derekam és kerek a mellem is. És nem szikkadt a fejem, testem negyvenesként.
Csak lesnél milyen 40-50 közötti nők vannak az edzőtermekben.
Te viszont tuti kövér vagy, vagy pedig NDK súlylökő. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!