Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem fura, hogy az unokahúgom...

Nem fura, hogy az unokahúgom mindenáron nálam akarja tölteni az estét?

Figyelt kérdés

25éves fiú vagyok ő pedig 23.

Állítólag ügyeket jön intézni a városba,ami elhúzódhat és este már nincs kedve vezetni.

Ezt,így még meg is értem,de miért mindenképp hozzám akar jönni?Sok barátja barátnője van a városban.

Én egy egyszobás mini garzont bérelek ami kb16 m2.Nincs benne vendégágy semmi,ha kihúzom a kinyithatós kanapét az el foglalja az egész helyet,tehát a földön nemtudnék aludni.

Azt azért tudni kell,hogy amikor gyerekek és később mikor kamaszok voltunk eléggé belém volt esve így amikor tudtam kerültem őt.Tudom butaság de egy picit tartok tőle,hogy rám akar mászni.

2014. dec. 10. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor ne húzd ki a kanapét, 1 éjszakát ki lehet bírni rajta úgy is, és akkor meg tudsz a földön is ágyazni.

Amúgy a kamasz szerelmek gondolom ennyi idősen már elmúlnak, nem hiszem hogy rád akarna mászni, de ha mégis, akkor szépen kitessékeled a lakásból.

2014. dec. 10. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:

De fura. Főleg ha eddig nem is voltatok nagyon kapcsolatban, és egy csomó barátnője lakik ott.

Legyél óvatos, ha rád mászik, akkor meg tudod, hogy többet nem kell vele találkoznod.

2014. dec. 10. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ő aludjon a földön és kész. Ha tetszik neki jó, ha nem akkor is jó.
2014. dec. 10. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Felnott emberekrol beszelunk, mar nem gyerekkorol, szerintem nincs ebbe semmi kulonos, dolog, en is ha a varosba jarok, akkor a nagybattyamnal alszom es nem a bartnoknel, haverokknal.

amikor kamaszok voltatok, az gyerek szerelem, hasonlo amikor a diak szerelmes a tanarba, de nem fogja elete vegeig a tanart kiserteni.

Biztosan elmult mar!

Inkabb az a furra hogy te arra gondolsz, hogy miattad akar ott aludni, es majd rad maszik😂😂😂😂

ha ennyire zavar akkor menj el te a haverodhoz, barat.n. aludni, 1 ejszakara at adhatod a lakasodat az unokahugnak.

2014. dec. 10. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
13%

Én azt mondtam ne hagyd ki,húzol egy gumit aztán kész.

Gondolom neked is bejön a csaj,nem lesz rossz az neked,és nem esik le a gyűrű az ujjadról. :-D

Viccen kívül,rövid az élet ilyeneket kihagyni. ;-)

2014. dec. 10. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

ma 10:49

B****a meg az unokahúgát?!

Hát te is valami génhibás vérfertőzés eredménye lehetsz, koma!

2014. dec. 10. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom te vagy az egyetlen rokona és talán ezért akar nálad aludni, baráthoz, barátnőhz nem akar menni, vagy nincs rá lehetőség.

Én is szerelmes voltam kora tini koromban egyik nagybátyámba, de ez pár év után, amikor jöttek a nagy szerelmek elmúlt, ma már testvérként nézek rá.

2014. dec. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!