Valakinek miért kell mindenáron hozni a pasiját/nőjét?
Akarunk egy csajos koccintós estét tartani, hogy megünnepeljük magunkat. Jól teljesített a csapatunk egy sporteseményen, kicsit ilyen csapatépítős, beszélgetős, lazulós estének szántunk. Erre az egyik lány benyögi, hogy hozná a párját is. (Persze a hosszas kuss után, egyik lány megerősített, hogy "hozd nyugodtan".) - De minek? Én nem tudnám ugyanolyan jól érezni magam, ha vinnék egy olyan embert, akit csak én ismerek, és ott sem volt azokon az eseményeken ami miatt innánk magunkra. Ráadásul neki jó egy rakás idegen nő között?
Aki mégis így dönt, annak miért jó? Még, ha kirándulni, vagy moziba mennénk, hagyján hogy a program miatt, szeretné a valakijét még hozni, de ez a csajos-ivós buli nem ez a kategória.
Miért értékeled ezt úgy, hogy mindenáron hoznia kell? Ahogy olvasom, ő felvetette ezt a lehetőséget, és megerősítésre talált.
Ebből elég nehéz arra következtetni, hogy nem akarnátok.:D
én fiú vagyok de fordítva is van így hidd el
haverom fél éve csajozott be keményen és azóta nem volt egyetlen olyan buli, ahol a barátnője nem volt ott
az sem zavarja a csajt, hogy 20 srác között egyedül van csaj
engem nagyon idegesít, mert nem lehet normálisan elbeszélgetni haverral
mivel nincs más lány, ezért egyfolytában haveromon lóg és fingani nem tud egyet nélküle
de haveromat sem zavarja
7 hónapja vannak együtt, nekem is volt ebben az időszakban barátnőm és mentünk is együtt buliba, de könyörgöm, eszünkbe sem jutott, hogy együtt menjünk egy pasis/csajos estére
Hát a fölvetés úgy hangzott, hogy "én akkor hozom Jocit is, ugye nem baj". Szóval olyan kijelentésből indul, amiből szerintem esélyes, hogy bántóan hat, ha megmondod, hogy de baj, inkább ne.
Hisz, ha úgy írja, hogy "lányok, zavarna-e ha hoznám a Jocit is?" Arra finomabban lehet megmondani, hogy hát ez egy csajos este, nem biztos, hogy jól érezné magát.
09:56, az ilyen tényleg fura, pláne hogy mindkettőjüknek jó ez a felállás. A fiú se bulizik, a lány ugyanúgy van, mint ha kettesben lennének..
Mi is már ültünk össze enélkül a csaj és kedvese nélkül, és persze mindenkinek a párkapcsolati hülyesége, élete terítéken van. Nem is tudom, hogy lehet ezekről úgy beszélgetni, ha valakinek a pasija is ott pislog.
Nem muszáj beleegyezni, mondhattátok volna, hogy igazából csajos estet terveztetek. Le lehetett volna rázni azzal, hogy párja a zokninak van.:D
Amúgy gratula a sporteredményhez!
4: Vegyük észre, hogy ez már a Te észjárásod és érzésvilágod. Nem mered megmondani, mit szeretnél, ezért a másikra mutogatsz, hogy olyan helyzetbe hozott, amivel megakadályozta, hogy kinyilvánítsd a vágyadat... pedig tényleg kérdést tett fel, amire Tőletek várta a választ!:)
Itt csak Magadra mutogathatsz, Te vagy az oka, amiért nem úgy lesz, ahogyan szeretnéd!:)
Még mindig felhívhatod, hogy nem mertél szólni ott, akkor, de ezt gondolod, amit ide leírtál.
Mi a csudától félsz?
4:"Hát a fölvetés úgy hangzott, hogy "én akkor hozom Jocit is, ugye nem baj"."
Mert meg se fordult a fejében az, hogy van erre ellenérve bárkinek. De Neked van! Hát akkó szólj mán!:)
" a hosszas kuss után"
Na látod, ez az.Ott miért nem mondtad, hogy ne hozza el?Miért csak ide tudod utólag leírni?
Akkor kellett volna problémát csinálni belőle, amikor ott volt az alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!