Valakinek miért kell mindenáron hozni a pasiját/nőjét?
Akarunk egy csajos koccintós estét tartani, hogy megünnepeljük magunkat. Jól teljesített a csapatunk egy sporteseményen, kicsit ilyen csapatépítős, beszélgetős, lazulós estének szántunk. Erre az egyik lány benyögi, hogy hozná a párját is. (Persze a hosszas kuss után, egyik lány megerősített, hogy "hozd nyugodtan".) - De minek? Én nem tudnám ugyanolyan jól érezni magam, ha vinnék egy olyan embert, akit csak én ismerek, és ott sem volt azokon az eseményeken ami miatt innánk magunkra. Ráadásul neki jó egy rakás idegen nő között?
Aki mégis így dönt, annak miért jó? Még, ha kirándulni, vagy moziba mennénk, hagyján hogy a program miatt, szeretné a valakijét még hozni, de ez a csajos-ivós buli nem ez a kategória.
10:09, Köszi!:)
Na, én azért nem mondtam semmit, mert nem csak rólam van szó. Ha ketten akarnánk találkozni és oda hozná a fickót, nyilván megbeszélném vele. De ha mindenkinek jó ez így, - és úgyis leszünk vagy 15-en - én nem akarom csinálni a feszültséget, hogy csak én nem akarom, hogy ott legyen. Hisz a kijelentéséből az jön le (meg azért ismerjük a csajt), hogy neki ez fontos. Ezért voltam úgy vele, hogy inkább itt kutatom ennek dolognak a hátterét.:)
"Na látod, ez az.Ott miért nem mondtad, hogy ne hozza el?Miért csak ide tudod utólag leírni?"
A kérdésem nem arra irányult, hogy "hogy lehetett volna megakadályozni", "hogy mondjam el neki, hogy ne jöjjön", hanem, hogy aki ilyen típus, hogy minden áron viszi a barátját/barátnőjét, az miért teszi? Én nem tudok erre ellenérvet. Jól érzi ő magát a barátaival, a pasija érzi jól magát az idegen nők között? Erre kerestem a választ.
Igen, mi is szeretünk ilyen csajos estéket tartani, ahová senki sem hozza a párját, kivéve az egyikünk ( ő meg se kérdezte hogy nem-e baj) úgy hogy ez a barátnőnk folyton elhozza a csaját, és elég kényelmetlen mert semmi témához nem tud hozzászólni, van amikor lelép, vagy lóg a barátnőjén.
Hát úgy látszik hogy minden társaságban akad ilyen emberke.
Erre én is kíváncsi vagyok!
Nekem a legfurább élményem, mikor régi barátnőmmel ezer év után megtudtunk beszélni egy találkozót, és utolsó pillanatban mondja, hogy hozná a barátját is, mert "mit csináljon szegény egyedül". Ők együtt élnek. Kicsit fura volt számomra, mintha egy gyerekről, vagy kisállatról lett volna szó. A fiú nem találta volna fel magát, nem örült volna egy kis külön töltött 2-3 órának? Kétségbeesetten szólt a barátnőjének, hogy vigye őt el a barátnős találkozóra? Furcsák ezek a kapcsolatok.
Fiú vagyok nálunk is így van.
Van barátnőm nekem is, de sose viszem el kocsmázni. De valamiért valamelyik barátunk elhozza az aktuális nőjét, senki nem szól hozzá mert nem ismeri, semmibe nem tud beleszólni ( hogy kúrtam meg ezt a csajt téma) és abból áll az egész este hogy kettesben beszélgetnek.
nálunk ez úgy működik, h vannak közös programok közös társasággal, és vannak fiús/lányos bulik, ahova eszébe nem jutna menni a másiknak. kell egy kis külön töltött idő, amikor olyan témák jönnek felszínre, amit a párunk előtt nem, vagy csak feszengve tudnánk előadni.
ha a fiúban van egy kis tisztelet és hogy is mondjam ésszerűség, akkor ő maga mondja le a bulit, és hagyja, h egyedül menjen a lány iszogatni veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!