Történt már veletek olyan, hogy mindenáron szerelmesek szerettetek volna lenni?
A helyzet a következő: egyetemista vagyok, 24 éves fiú. Eddigi életem során volt 2 barátnőm, de amikor szakítottam velük, utána jól éltem az életem. Tanultam, haverok, nem is nagyon foglalkoztam komolyabban a lányokkal.
Észrevettem, hogy március óta, mintha szerelmes szeretnék lenni. Furcsa érzés, barátkozom több lánnyal is. Eddig 2 vissza is utasított (nem párhuzamosan, hanem egymás után barátkoztam velük). Viszont most is hajt a vér. Nem elsősorban szexre, hanem társra vágyom.
Azért tartom furcsának, mert az életemben történt semmi változás az elmúlt néhány hónapban. Ugyanazok a barátaim, ugyanazt csinálom, ugyanott élek. Mi az oka a fordulatnak? Mással történt már ilyen?
Engem is elért ez a dolog, 19-20évesen még le sem szartam az ellenkező nemet, most már szerelmes számokat hallgatok, meg ilyenek :D
21F
Tavasz van.
Nem, jól megvagyok egyedül immáron 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!