Most ha az én esetemben egy nem jó képességű embernek meghalnak a szülei a rokonokra se a báttyára nem számíthat, hogy kerülheti el a hajléktalanságot!?
Figyelt kérdés
Hogy ne legyek egy fedélnélküli csóró csöves,hogy tudom ezt elkerülni vagy kikerülni!?
A szüleim tartanak el én az önálló élet vitelre nem nagyon vagyok képes nyögvenyelős lenne/volna csak az önellátás számomra!!!
Most ilyenkor-olyankor mivan ha valakinek nem megy egyedül a boldogulás!?
Nem tud egyedül boldogulni!?
2023. szept. 24. 16:30
11/12 anonim válasza:
Hiába írsz privátot, nem válaszolok. Te ugyanaz vagy, aki ma vagy tegnap azon rugózott, hogy mitől lett ilyen. Csak ugyanazt tudom írni, mint arra. Esti gimnáziumot elvégezted levelezőn, azt írtad, akkor én a helyedben _valamit_ mindenképpen megpróbálnék dolgozni. Illetve ha ennyiféle lelki/mentális problémád van akkor a leszázalékolást érdeklődjétek meg, elegendő lehet-e hozzá plusz amiket írtam, pláne, hogy írtad, hogy nem lesz örökség, albérletben laksz a szüleiddel. Kitartás! :(
12/12 anonim válasza:
Figyu, én évekig voltam munkanélküli, aztán behívtak interjúra. Én is reménytelennek éreztem a helyzetet, de most látom a reményt...úgyhogy, csak kitartást, jelentkezz minél több helyre! A változás az, ami állandó az életben, szóval egyszer muszáj valaminek összejönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!