Miért van egyre több fiatal az utcán hajléktalanságban?
Valószínüleg intézetesek, akik nem tudják megfizetni a Budapesti albérletárakat.
Aztán biztos van olyan is, hogy „lázad“ és elmegy otthonról egy idöre az utcára élni, bár nem tudom kinek van ennyi esze.
Meg lehet osztani és meg is osztják másokkal (idegenekkel) az albérletet azok, akik nem tudnak egyedül fenntartani egy lakást és nincs párjuk.
Viszont ahogy itt olvastam pár fiatal kérdését meg véleményét... Mindenféle világrendet szidva ők ugyan nem dolgoznak, és mi többiek vagyunk a vakok meg a hülyék, hogy szolgasorban élünk. Na hát az ilyen felfogással bírók is élnek valahol. Míg anyu apu meg nem hal vagy ki nem teszi a gyerek szűrét. Aztán vagy beállnak a sorba, vagy marad az utca.
Hozzá jön még ehhez az is, hogy már az én generációmnál elkezdődött, hogy a szülőknek nem volt idejük a gyereket rendesen nevelni, tanítani értékekre és az életre. (30 vagyok). Ez az idő múlásával csak egyre gyakoribb jelenséggé vált.
Mondjuk nem tudom, te hol látsz fiatal hajléktalanokat, mert én még mindig csak a rozoga ős alkesz típust szoktam látni.
Különben erről beszéltem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!