A hajléktalanság és az öngyilkosság közül melyiket választanátok?
26 éves vagyok, egy csomó mindenbe most kezdek bele. Felejtsd el nagyon gyorsan, hogy túl öreg vagy! 40 évesen is újra lehet kezdeni, vagy bármikor! Ez csak egyenfüggő.
A kérdésedre válaszolva: soha nem lennék öngyilkos. Az élet értékes, ilyen könnyen eldobni ilyen fiatalon bűn! És menekülés is... az életben nagyon sok szép dolog van.
Írom ezt úgy, hogy rengeteg szar dolgom kellett àtmennem... de legyen valami, ami visz előre. Mert van miért élni!
Mi a doplomád? Én büfésszakra jártam, nem is azzal foglalkozom. És? Nem számít, az egyetemen nagyon sokat tanultam, ami egyszer meg jól jöhet, még akkor is, ha nem ez a szakmám.
Nézegess online tanfolyamokat, pl: Udemy. 10 dollárért szuper tanfolyamok vannak, írj be valamit, B2 angollal menni fog! És már ezzel is előrébb vagy.
Jelentkezz eladónak vagy biciklis futárnak. Utóbbira nagy szükség van, most mindenki házhoz rendel.
Csak ne add fel!
Van olyasmi, ami érdekel? Miről álmodozták fiatalkorodban? Hátha nem is olyan megvalósíthatatlan!
miért nem mész el egy raktárba pakolgatni egy időre?
tele van raktáros melóval minden állásportál.
lerakod a targoncavezetőit,akkor már cipekedned sem kell,csak vezetsz jobb pénzért.
aztán amíg ott ba szod a rezed,addig is lesz lóvéd,túlélsz és kitalálod,hogy mit kezdj a diplomáddal.
álláskeresésnél ahogy én tapasztaltam 10-15 jelentkezésből 1 hív.
szóval ne 1 helyre add be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!