Mások hogy bírják ezt a kilátástalanságot?
Középiskolában én is féltem mindettől amit leírtal. Hányatott gyerekkorom volt, mióta az eszemet tudom, meg akartam halni. Féltem a jövőtől, hogy hol fogok dolgozni, lakni , lesz e férfi, aki szeretni tud stb.
Aztán a 20-as éveim elején összeszedtem magam, addig csak sodródtam, alkalmi munkáim voltak.
És sikerült egy jo munkát találnom, és onnan minden felfelé ívelt.
Ha az ember azzal foglalkozik mi nem lehet, meg azzal, hogy neki mennyire nehéz a családi hátterével, akkor nem halad semmerre. A sikertelenséget meg nem kell ezekre fogni.
Kedves Kérdező.
Ahogy végeztél a sulival,csomagolj és irány a nyugat😊😊
Nagyon hasalj rá az angolra, németre, vagy franciára ( természetesen mint idegen nyelvet értettem).
Itt Ausztriában egyre több a női autószerelő,festő/ burkoló, meg asztalos. Nálunk még a kéményseprő is nő.
Már amennyiben jól fizető szakmunka az,ami érdekel.
A fodrász/ kozmetikus/ műkörmös csak akkor fizet jól,ha magánzó az ember kiépített pacientúrával.
Lasszóval fogják az ápolókat.
Nemrég műtöttek Linzben és volt néhány magyar nővérke.❤️
Gyógytornász,masszőr ( természetesen papírokkal) mindig talál munkát.
Sok sikert kívánok 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!