Mindig is tudtátok mik szeretnétek lenni/mi a célotok az életben?
Modellkedés vs. hadsereg? És csodálkozol, hogy semmi nem megy?
Egyébként nekem a főirány nagyjából mindig is megvolt, ahogy haladtam előre az életben csiszolódott pontosult mindig
Igen, mindig is tudtam mit akarok..el is végeztem a kiszemelt képzést (jogász), viszont az már más téma, hogy nem tudtam vele elhelyezkedni.
Még a legalja helyekre (pl kormányablak) is csak rokoni alapon veszik fel az embert.
Azóta voltam vagyonőr,cnc gépkezelő, bolti eladó, minőségellenőr.
Mind sz4r. Nem tudom mit lenne érdemes tanulnom, amivel lenne munkám is, és valamennyire tetszik is..na meg persze fizessen annyit, hogy éhen se dögöljek. A seregbe én is jelentkeztem, de kiderült hogy szívbeteg vagyok így az is kilőve. Börtönőr munka is érdekelt volna..
#5: Azon kívül, hogy teljesen más attitőd kell hozzá, nem sok. Nyilván alkatilag lehetsz alkalmas mindkettőre. Látott már mindenki fegyveres erők promóvideókat.
Viszont annyira más hozzáállás más életszemlélet a kettő, hogy ha mindkettőt magadének érzed, akkor valójában egyiket sem, ezért nem tudsz velük haladni, mert így nem vagy igazán elhivatott, csak "tetszik" a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!