Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek a nőknek műköröm?...

Minek a nőknek műköröm? Férfiaknak úgy sem tetszik.

Figyelt kérdés

2023. szept. 22. 18:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
*nem ettől
2023. szept. 22. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, szerinted nincs annyi egy nőben, hogy neki tetszik a műköröm

Nem divat náluk, hogy rondának nézzenek ki.

2023. szept. 22. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindegy, milyen műköröm?

NEkem az átlagosnál hosszabb taszító, nem is értem miért szeretik ezt a nők, fogni sem tudnak.

2023. szept. 22. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, sztem ne magadból indulj ki, én férfi vagyok és nekem pl. tetszik.

Számomra pl. az a fura hogy vannak férfitársaim akinek nem tetszik vagy állandóan ezen aggodalmaskodnak. Az ilyen emberek belekötnek a nő öltözésébe, vagy abba ha fülbevalója van mondjuk? Nőjetek fel emberek.

2023. szept. 23. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Több mint tíz éve dolgozok műkörmösként és kamaszkorom óta van műkörmöm. Először is annyi elcsépelt baromság elhangzik itt, hogy már unalmas mindig megválaszolni... Ugyanúgy lehet velük gépelni, cipőt kötni, mosogatni, tampont cserélni (bár én inkább betétet használok), mindent. Az extrémebb hosszoknál kell pár nap, amíg megszokod de amikor pár éve egy orvosi beavatkozás miatt tövig visszavágott körmöket kellett hordanom, akkor esküszöm azt kellett pár napig megszoknom annyira hozzászoktam ahhoz, hogy hosszú körmökkel hogy nyúlok hozzá a dolgokhoz.

Eleve gondoljatok bele, hogy műkörmös vagyok, azaz nagyon finom mozdulatokat kell csinálnom napi 6-8-10 órában, pár milliméteres gyöngyöket feltenni egy körömre, finom vonalakat festeni rájuk, formára reszelni őket, itt milliméterek is számítanak és minden gond nélkül csinálom hosszú évek óta, elégedett vendégekkel :)

"Az olyan nők aggatnak magukra ilyesmit, akik lusták pl edzeni, mert olyan körmökkel nem igen lehet." Ezt nem tudom honnan szedted, van olyan vendégem aki mindig M-es szűkített kockát kér és rendszeresen jár edzeni (kondi). Mindig mutogatja a képeket, hogy hogy be volt durranva a bicepsze. De van túrakenuzó vendégem is. A labdajátékoknál vagy a küzdősportoknál tényleg lehet gond, letörhet vagy megsérthet vele másokat, egy kézislabdás lány járt hozzám egy időben, ő mindig kifejezetten rövid körmöt kért.

Ahhoz képest, hogy a férfiaknak úgysem tetszik elég sok vendégemnek van párja, soknak csináltam már az esküvőjére is alkalmi körmöt. Amúgy meg nem mindent a férfiak kedvéért csinálunk, én akkor is szeretek szépen kinézni, adni magamra ha nincs éppen párom. Jobb érzés a tükörbe nézni úgy

2023. szept. 23. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Senki nem ítélkezett csak tény közölt a kérdező.
2023. okt. 1. 03:42
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Férfi vagyok és nekem pl. tetszik a műköröm (is).

Persze csak akkor, ha ízlésesen van megcsinálva, nem giccses, nem méteres, nem hegyes, nem öreges...stb.

Szexinek, izgatónak tartom, ha egy nőnek olyan körmei vannak, ami nekem tetszik. (szögletes, ujjak végétől max. 1 centivel túlérő) Persze ehhez szép ujjak és kezek is kellenek és "viselni" is tudni kell az ilyen körmöket.

2023. okt. 1. 08:09
 18/18 anonim ***** válasza:
65%

Én sem értem, pedig nő vagyok. Vannak olyan nők, akik inkább alig esznek, de a köröm, műszempilla az meg legyen. Én pl nőként sem nézem mások körmét, a férfiakat pláne nem érdekli. Én inkább abból a pènzből eszek egy finomat vagy elmegyek valami koncertre. De kinek mi, ez is egy hobbi nekik, hiszen elmennek körmöshöz, beszélgetnek amíg elkészül stb.

Nekem már a szabadidőt is kár lenne erre szánnom, de ha valakinek jólesik, akkor az ő dolga. De az tény, hogy egy normális pasinak nem fontos ez egy nőn és nem emiatt fog vonzódni hozzá.

2023. okt. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!