Milyen köröm tetszik a legjobban a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Hegyes,kocka,kerek? Szolíd, vagy inkább valami kirívó? Tudom,hogy ez nem mindenkinél ugyan az, de az átlagra vagyok kiváncsi..2015. febr. 1. 14:20
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy francia pedikűrrel nem lőhetsz nagyon mellé.
3/8 anonim válasza:
Rövidebb, szolid, lekerekített, vagy polírozott köröm, vagy nude, átlátszó, vagy francia lakkozású, nem lepattogzott. A ruhától függően a szín persze változhat, a vörös, hosszabb, kissé ovális köröm pl. még mindig nyerő lehet. Műköröm esetében minél vékonyabb, minél kevésbé feltűnő, annál jobb. A szolidabb porcelán francia jó választás lehet.
4/8 anonim válasza:
Nekem a hegyes tetszik,nagyon,tökely jó Mutat!
Kérdező ha neked hegyes van irj ram
7/8 anonim válasza:
Kocka.
Nem túldíszített.
Ujjak végétől kb. 1 cm-re túlérő.
Nude, pink, sötétpiros.
(F/33.)
8/8 anonim válasza:
Wow! Ez a te körmöd amit linkeltél? Jól néz ki. Nekem pl. ez bejön. Milyet csináltattál/csináltatsz végül?
Mondjuk kb minden fajta műköröm bejön ami nem túl csicsás. Túl kirívó ne legyen, de hegyes simán lehet, kellemes ha karmolásznak vele.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!