Tetszik nektek ez a köröm?
Figyelt kérdés
Attól eltekintve, hogy a bőröm is helyenként olyan lett, és még nem száradt meg rendesen és nem szedtem le körülötte. Ezenkívül nem ilyen pöttyös a betű, csak túl éles a kép. Szabad szemmel nem lehet (annyira) látni. Kíváncsi vagyok másnak tetszik-e az ilyen betűs minta.
2014. aug. 31. 16:58
2/6 anonim válasza:
Szerintem festegetés helyett inkább ápold a körmeidet. A körömágyad hihetetlen igénytelen, néha le kell tolni róla a bőrt, főleg mielőtt befested a körmöd.
4/6 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Régen mindig akartam ilyet csinálni, de sosem jött össze.:/ Alkohollal csináltad?
5/6 anonim válasza:
Érdekes bár nekem nem tetszik magamon nem hordanám..
Hát azért legalább a bőrödről leszedhetted volna így eléggé igénytelen..
6/6 anonim válasza:
Én nem festem a körmöm, meg nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ez viszont egész ötletesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!