Az lemosó hibája? Zselés műköröm, bővebben lent.
Körmös vagyok, de mivel te sem tudod, hogy milyen típusú zselét vásroltál, kicsit nehéz tanácsot adni.
Alapvetően vannak olyan zselék, amik nem kötnek szárazra, marad rajtuk egy ragacsos réteg, ilyenkor kell a fixáló és vannak olyanok amik szárazra kötnek, nem kell őket fixálni semmivel. Ha egy ilyen fixálásmentes zselét dörgölsz egy körömlakklemosóval, akkor azt nagy eséllyel le tudod szedni vele.
Körmöt nem lehet építeni építő zselé nélkül, azok pedig kivétel nélkül mind ragacsosak maradnak, tehát a fixáló folyadék minden esetben szükséges, lehet helyettesíteni ezeknél az erős zseléknél, (amikből úgyis több mennyiséget viszel fel) körömlakklemosóval, de a legjobb lenne megvenni a fixálót, nem egy nagy beruházás egyébként.
Ha megépítetted a körmöt akkor biztosan reszelned kell még rajta, emiatt kell a fixáló, fixálás után reszeled, hogy egyenletes legyen a felülete, buffereled és utána jöhet a színes, fixálásmentes zselé, de ha ezt megkötteted, akkor kész van a köröm, ne kenj rá semmit, főleg lakklemosót ne.
Nincs olyan körmös szakbolt ahol csak fixálásmentes zselét árulnak, ezekbe a fényesre kötő színes zselékbe pl. nem lehet beépíteni semmit, én leginkább mintákat szoktam festeni velük és csak ritkán teszem teljes körömre, a minőségük egyébként jó, már ha márkásat vettél.
Olyan ez is amit fixalni kell, ragacsos marad, de a korom szeleknel leszedte a zselet a lemoso. Tobb réteg utan mar tűrhető volt, próbáltam többféle lemosoval is. Tudom, hogy nem nagy beruházás, a többi eszközt sem aproztam el, nekem úgyis sokáig tart igy egyedul, de az eladók vmiert nem értettek meg:D köszönöm a valaszodat!
Egyébként megvagyok magammal elégedve, az elso is nagyon jol sikerült (azaz elso ami mar fennmaradt) igazából volt mar nehany kormos akitől ennel rondabb körmöt kaptam. Megkerdezhetem te milyen markát használsz? Mi vált be a legjobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!