Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az beteges, ha valakit nem...

Az beteges, ha valakit nem botránkoztat meg, nem akad ki rajta, ha meglát valakit az utcán vizelni?

Figyelt kérdés
Mert amúgy kiakadni szokás rajta, az az általános
2023. szept. 21. 13:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
11%

Mindig elfelejtem hogy pesten ami 20 méternél messzebb van az már siránkozós nagy távnak számít 🥱

Jólvan, hát akkor hugyozd össze az utcát, így már legalább értem hogy miért néz ki úgy a város ahogy. (És még a pisi a jobbik eset….)

Érdekes módon én eddig mindig megoldottam, pedig nincs szupererőm…

Nem vitázok tovább, aki kulturált az meg tudja oldani, a többiek meg úgyis megideologizálják hogy miért jó állat módjára szanaszét üríteni.

2023. szept. 21. 14:47
 22/36 anonim ***** válasza:
16%
Nem beteges, hisz mindennapos az ilyen erős, kipcsak hugyos valaki.
2023. szept. 21. 14:52
 23/36 anonim ***** válasza:
79%
Kocsma mellett van egy sovenykerites minden nap latok minimum egy reszeget aki oda huggyant most akadjak ki rajta mindennnap???
2023. szept. 21. 15:17
 24/36 anonim ***** válasza:
75%
A Népsziget közepétől, ha mindkét hídtól azonos távolságra vagy kb. 2 km-re van a Tesco WC, és kb. ugyanilyen távolságra van a Duna Plaza WC is. Szóval ha nagyon kell pisilni, és ott jön rád, mert sokat ittál, és nem tudsz sprintelni, akkor lehet, hogy nem érsz oda időben.
2023. szept. 21. 15:24
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Margisztigeten volt már olyan, hogy nem volt nyitva egyik nyilvános WC sem.
2023. szept. 21. 15:26
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
A Gellért-hegyen nem mutat WC-t a térkép.
2023. szept. 21. 15:30
 27/36 anonim ***** válasza:
83%
Apam neha az udvaron pisál, akadjak ki ezen is???
2023. szept. 21. 15:31
 28/36 anonim ***** válasza:
83%
Budapesten amúgy nagyon sok nyilvános WC-t bezártak. A lejáratok még megvannak, de már nem üzemelnek sok helyen, pedig igény lenne rá. Gyerekkoromból emlékszem, hogy még voltak régi érmés WC-k a Bazilika mellett például. A külvárosi részek persze akkor sem voltak ilyen tekintetben jól ellátva, de a belvárosban is romlott a helyzet. Étteremben nincs mindenhol vendég WC, ahol van, ott is van, hogy fogyasztáshoz kötik a használatát. Falvakban meg még rosszabb, és nem az ott lakóknak, hanem a turistáknak mondjuk. Amúgy például kutyával kirándulás-utazás esetén a kedvencem, hogy van, ahova a kutyát nem engedik be velem WC-re. Érthetetlen számomra, hogy miért. Így aztán volt olyan, hogy amikor egyedül kirándultam a kutyával, én is a természet lágy ölén kellett, hogy elintézzem a folyóügyeimet, mert a kutyát nem hagytam kint egyedül (felelős gazdi ilyet nem tesz). Most szégyelljem össze magam? Nem fogom. Biztosítsanak lehetőséget, hogy kulturált körülmények között lehessen pisilni.
2023. szept. 21. 15:39
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Persze hogy bezárják, ha a “közönség” drogtanyának használja meg szétb@$$za.

2023. szept. 21. 15:42
 30/36 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer ugy ramjott a szaras hogy a 11 kerben a vasuti sinek mellett szartam
2023. szept. 21. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!