Az beteges, ha valakit nem botránkoztat meg, nem akad ki rajta, ha meglát valakit az utcán vizelni?
Figyelt kérdés
Mert amúgy kiakadni szokás rajta, az az általános2023. szept. 21. 13:21
21/36 anonim válasza:
Mindig elfelejtem hogy pesten ami 20 méternél messzebb van az már siránkozós nagy távnak számít 🥱
Jólvan, hát akkor hugyozd össze az utcát, így már legalább értem hogy miért néz ki úgy a város ahogy. (És még a pisi a jobbik eset….)
Érdekes módon én eddig mindig megoldottam, pedig nincs szupererőm…
Nem vitázok tovább, aki kulturált az meg tudja oldani, a többiek meg úgyis megideologizálják hogy miért jó állat módjára szanaszét üríteni.
22/36 anonim válasza:
Nem beteges, hisz mindennapos az ilyen erős, kipcsak hugyos valaki.
23/36 anonim válasza:
Kocsma mellett van egy sovenykerites minden nap latok minimum egy reszeget aki oda huggyant most akadjak ki rajta mindennnap???
24/36 anonim válasza:
A Népsziget közepétől, ha mindkét hídtól azonos távolságra vagy kb. 2 km-re van a Tesco WC, és kb. ugyanilyen távolságra van a Duna Plaza WC is. Szóval ha nagyon kell pisilni, és ott jön rád, mert sokat ittál, és nem tudsz sprintelni, akkor lehet, hogy nem érsz oda időben.
25/36 anonim válasza:
Margisztigeten volt már olyan, hogy nem volt nyitva egyik nyilvános WC sem.
26/36 anonim válasza:
A Gellért-hegyen nem mutat WC-t a térkép.
27/36 anonim válasza:
Apam neha az udvaron pisál, akadjak ki ezen is???
28/36 anonim válasza:
Budapesten amúgy nagyon sok nyilvános WC-t bezártak. A lejáratok még megvannak, de már nem üzemelnek sok helyen, pedig igény lenne rá. Gyerekkoromból emlékszem, hogy még voltak régi érmés WC-k a Bazilika mellett például. A külvárosi részek persze akkor sem voltak ilyen tekintetben jól ellátva, de a belvárosban is romlott a helyzet. Étteremben nincs mindenhol vendég WC, ahol van, ott is van, hogy fogyasztáshoz kötik a használatát. Falvakban meg még rosszabb, és nem az ott lakóknak, hanem a turistáknak mondjuk. Amúgy például kutyával kirándulás-utazás esetén a kedvencem, hogy van, ahova a kutyát nem engedik be velem WC-re. Érthetetlen számomra, hogy miért. Így aztán volt olyan, hogy amikor egyedül kirándultam a kutyával, én is a természet lágy ölén kellett, hogy elintézzem a folyóügyeimet, mert a kutyát nem hagytam kint egyedül (felelős gazdi ilyet nem tesz). Most szégyelljem össze magam? Nem fogom. Biztosítsanak lehetőséget, hogy kulturált körülmények között lehessen pisilni.
29/36 anonim válasza:
Persze hogy bezárják, ha a “közönség” drogtanyának használja meg szétb@$$za.
30/36 anonim válasza:
Egyszer ugy ramjott a szaras hogy a 11 kerben a vasuti sinek mellett szartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!