És ha erdőben kirándulsz? Esetleg Budapesten a Népszigeten tudsz WC-t, amit bárki használhat, aki csak ott sétál, és nem ott lakik vagy dolgozik?
2023. szept. 21. 14:02
13/36 anonim válasza:
Nem, - én olyankor azért szurkolok, hogy kerekedjen hirtelen egy erősebb szélfuvallat, amelynek köszönhetően lehugyozza magát a barom állatja!
2023. szept. 21. 14:08
14/36 anonim válasza:
Ha az erdőben kirándulok, akkor nyilván nem megyek be a közeli városba odahugyozni az utcára. Nem értem ez hogy jön ide.
A népliget környékén nem vagyok ismerős, de a google maps szerint van a környékén több gyorsétterem is, meg benzinkút.
2023. szept. 21. 14:11
15/36 anonim válasza:
Jah, népsziget, bocs, félreopvastam 😅
Ott is vannak kajáldák ahogy elnézem, meg van egy tesco is közel.
2023. szept. 21. 14:12
16/36 anonim válasza:
gyerekeeeeek... ne ürítsünk már az utcára, könyörgöm..... mindenhol van wc......... a nők is megoldják, nektek is menni fog.
2023. szept. 21. 14:17
17/36 anonim válasza:
Nincs WC a Népszigeten. :-D Igen, vannak teraszok, de azok sincsenek nyitva folyamatosan, max nyáron, azok ilyen kis büfék, mint a strandokon, de ott nincs WC. :-D Rendszeresen sétálok ott. Tesco közel? Oké, sétálj ki, aztán meglátjuk, mennyire van közel. :-D Én ismerem a helyet, kutyával egyik kedvenc sétálóhelyem.
2023. szept. 21. 14:19
18/36 anonim válasza:
"mindenhol van wc"
Nincs mindenhol.
2023. szept. 21. 14:19
19/36 anonim válasza:
Gyarkan vonatozok arra, újpest megállónál van a tesco. Nehogy már az messze legyen 😆
Ha terhes vagy vagy húgyúti fertőzésed van (ezek miatt kellhet nagyon gyakran pisilni) akkor ne menj ilyen helyekre egész napos piknikre. Normál esetben meg simán lehet kulturált megoldást találni.
2023. szept. 21. 14:27
20/36 anonim válasza:
Vonattal nekem is közelinek tűnne, sétálj ki légy szíves, gyalog, ne vonattal. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!