Nem támogatom az agressziót és nem is tenném meg. Csak kiváncsi vagyok. Megüthetem-e a sógornőmet/sógoromat?(Csak elméletekre vagyok kiváncsi.)
Büntethetőségi szempontból sem számít, hogy milyen nemű a sértett. A testi sértés tényállása nem különböztet meg életkort, nemet vagy származást.
Férfit sem üthetsz meg férfiként, csak mert azonos neműek vagytok.
“A sógornőm leszbi. Férfinak érzi magát”
A leszbik nem érzik magukat férfinak. Ha férfinak érzi magát, nem lehet leszbikus, mert a leszbikusok olyan NŐK, akik nőkhöz vonzódnak.
“Nem vagyok rasszista”
Hogy jön ide a rasszizmus? Szerintem te a homofóbiára gondoltál.
“sokszor nagyon fel idegesít”
Az, hogy valaki felidegesít, nem ok arra, hogy megüsd.
“Ha vissza ütök neki akkor egy férfinak ütök vissza nem?”
Nem.
Összességében se nőket, se férfiakat; se hetero, se homoszexuálisakat nem érdemes megütni. Ha annyira felidegesítenek az emberek, hogy verekedésen jár az eszed, fordulj pszichológushoz.
Azért lenne férfi, mert leszbi? Meg rasszista mert leszbit vernél?
Van baj kalányoséknál rendesen
Ne haragudj kedves kérdező,de te nagyon buta vagy!
Először is aki nem szereti a melegeket az nem rasszista,hanem homofób, másodszor meg attól,hogy leszbi attól még nem biztos,hogy férfinek érzi magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!