Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem támogatom az agressziót...

Czimmermann András kérdése:

Nem támogatom az agressziót és nem is tenném meg. Csak kiváncsi vagyok. Megüthetem-e a sógornőmet/sógoromat?(Csak elméletekre vagyok kiváncsi.)

Figyelt kérdés
A sógornőm leszbi. Féfinek érzi magát és sokszor nagyon fel idegesít. Nem vagyok rasszista nem érdekel ki mit szeret. Volt már hogy nekem akart jönni és meg akart ütni. Ha vissza ütök neki akkor egy férfinak ütök vissza nem? Vagy mi ilyenkor a tényállás?

2023. szept. 17. 12:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Csak a félreértések elkerülése érdekében NEM ÜTÖTTEM ÉS NEM IS FOGOM MEGÜTNI. Csak kiváncsi vagyok mi a tényállás
2023. szept. 17. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Tök mindegy minek hiszi magát, mert attól még az ami. Lány. Ha megüt, védd meg magad:)
2023. szept. 17. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Büntethetőségi szempontból sem számít, hogy milyen nemű a sértett. A testi sértés tényállása nem különböztet meg életkort, nemet vagy származást.

Férfit sem üthetsz meg férfiként, csak mert azonos neműek vagytok.

2023. szept. 17. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

“A sógornőm leszbi. Férfinak érzi magát”

A leszbik nem érzik magukat férfinak. Ha férfinak érzi magát, nem lehet leszbikus, mert a leszbikusok olyan NŐK, akik nőkhöz vonzódnak.

“Nem vagyok rasszista”

Hogy jön ide a rasszizmus? Szerintem te a homofóbiára gondoltál.

“sokszor nagyon fel idegesít”

Az, hogy valaki felidegesít, nem ok arra, hogy megüsd.

“Ha vissza ütök neki akkor egy férfinak ütök vissza nem?”

Nem.

Összességében se nőket, se férfiakat; se hetero, se homoszexuálisakat nem érdemes megütni. Ha annyira felidegesítenek az emberek, hogy verekedésen jár az eszed, fordulj pszichológushoz.

2023. szept. 17. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Azért lenne férfi, mert leszbi? Meg rasszista mert leszbit vernél?

Van baj kalányoséknál rendesen

2023. szept. 17. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen mindegy, hogy leszbikus-e vagy sem, attól még nő és ha megütöd, semmivel sem másabb, mint ha egy hetero nőt ütnél meg. Ha ő kezdi, természetesen megvédheted magad, de ez nem jelenti, hogy vissza kéne ütni. Elég ha hárítasz.
2023. szept. 17. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Baj van a tornyodban
2023. szept. 17. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Ha valaki nem csak akar,de neked is támad,akkor védekezz,meg is ütheted ha úgy hozza a helyzet,teljesen mindegy,hogy férfi vagy nő az illető.
2023. szept. 17. 21:11
 9/9 anonim válasza:
100%

Ne haragudj kedves kérdező,de te nagyon buta vagy!

Először is aki nem szereti a melegeket az nem rasszista,hanem homofób, másodszor meg attól,hogy leszbi attól még nem biztos,hogy férfinek érzi magat

2023. szept. 23. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!