Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok az interneten...

Hallottatok az interneten terjedő Totu-s elméletekről, mit gondoltok igazak lehetnek?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam. Mi az elmélet?
2023. ápr. 2. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hallottam
2023. ápr. 2. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Rákerestem és nem is talaltam meg :D
2023. ápr. 2. 12:33
 4/10 Lollipop Girl ***** válasza:
38%
Igen,szerintem van benne igazság,szegény kicsi gyermekek,ki tudja miként mennék keresztül.
2023. ápr. 2. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose hallottam.
2023. ápr. 2. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem hallottam, most elolvastam. Szegèny kisgyerek. :'( Hogy lehet ilyesmit nyíltan csinálni, anèlkül, hogy elkapnàk őket.
2023. ápr. 2. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valaki küldje már el. Én is próbáltam keresni, de nem találok semmit. :D
2023. ápr. 2. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Csak angolul találtam cikket.

2023. ápr. 2. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem jó a link amit beküldtem, de ha beírod, hogy totu explained akkor kijön a cikk meg egy youtube videó.
2023. ápr. 2. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszi 8-as! Szerencsétlen gyerek. Simán el tudom képzelni, hogy megcsinálnak ilyeneket egy gyerekkel. Minket is többször pincébe zárt apukám napokig, nyáron akár tovább is büntetésből. Vert minket, különböző kínzásokat talált ki, amik nem nagyon látszanak kívülről. Éheztetett minket, pedig nagyon gazdag volt, de azt mondta, hogy nincs pénz. Anyukám többször próbált elválni, de bizonyíték híján nem hittek neki és semmi nem lett az eljárásokból. Egy fél évig gyerekotthonban is voltunk. Amikor tinédzser voltam, én is meséltem az osztálytársaimnak, ofőnek, hogy mit csinálnak velünk otthon, behívták a szülőket és arra jutottak, hogy hazudok. Szomorú, de van ilyen. Hátha a nyilvánosság segíteni fog ennek a picinek, hogy még sok év normális élet várjon rá, és fel tudja dolgozni a traumáit.
2023. ápr. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!